Nuffnang

Wednesday, November 12, 2008

Apa nak jadi ni....

Cuba korang tgk apa yang danish pakai...whahahhaaa teruk la budak ni sebuk nak pakai apa yang aku pakai...so tgk la cekak rambut pun dia nak try gak...dah cam gegirl lak aku tgk hehehee...tu la terlalu bkenan nak baby girl takpe danish saje nak puaskan hati ibu dia ni kot nak sgt baby girl...tapi main2 je leh ek jgn besar nanti jd awww lak ..mak tak sanggup nyah hehehee....

3 comments:

edrina said...

ada ulcer dlm mulut danish ker? Awak monitor tgk suhu dia.. demam ker tak.. then merebak tak ulcer dia.. kalau ada cepat2 pi amik ubat atau beli ubat yg akak suggest tu kat farmasi.. jgn biar ulcer tu bertambah banyak sian dia nanti

Alyda Ali said...

haah ada sebiji..tu tgh sakit la nak mkn pedas pun bising sakit...tp baru sebiji je la...kalau g klinik doc leh tahu ke..sebab anak cousin saya tgh kena skrg tp bkn satu sekolah dgn danish....

edrina said...

kalau satu baru satu susah nak kater.. cuba tgk kalau2 ada bintik2 berair kat tapak tangan atau kaki.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...