Nuffnang

Wednesday, November 5, 2008

New Shoes

Minggu lepas jumaat balik keje aku terus g jusco balakong tujuan utama nak cari kasut..sebab aku rasa kasut2 lama aku semua dah tak sesuai sbb semua dah besar 2 inci hehehee maybe sebab aku dah kurus kwangkwangkwang....so aku g la dgn danish, masuk semua kedai tp satu pun aku tak berkenan...entah la aku kalau jusco balakong ni agak kureng sikit sbb takde yang menarik perhatian aku langsung....akhir aku balik dgn tgn kosong je..yang hanginnya danish la apa pun dia tak dapat whahahaa...esoknya sabtu mula2 plan cuma nak g giant je nak cari susu danish...tp disebabkan danish sebuk nak mengekor aku walaupun sakit akhirnya aku panjangkan langkah ke jusco equine lak...whahahaa huby aku ckp patut la senyap je rupa dah kuar merayap hehehee..kat equine akhirnya aku dpt gak kasut...tak kira la mahal pun mahal la aku nak beli gak...gila aku test byk yg berkenannya 4 pasang...tp selamat 2 pasang lg takde saiz aku...kalau tak habis duit aku beli 4 pasang sekali gus hehehee...aku skrg tgh mood soping kasut lak...takpe bln ni beli byk2 bln dpn kena rehat whahahaa....

8 comments:

LMj said...

kasut2 lama aku semua dah tak sesuai sbb semua dah besar 2 inci <<-- eeee nyampah i baca... jaki jaki

Saliza said...

aku mcm dah byk bln dgr x ayat yg x pe bln nih beli bebyk bln depan nak rehat wahaha mcm x jadi realiti jek ayat tuh

alida said...

Huhu kak lily jenis la takut hehehee..akak nak ke kasut2 saya leh saya sumbangkan kat akak..

alida said...

Lps ni confirm jadi sbb nak bantu suami tersayang...tp lps dia kuar blk kwsp dia aku leh enjoyyyy balikk hehehee....

LanaBusyBee said...

alamak akak,sy dah lama dok aim pattern kasut mcm vis tuh,tapi jenama lain la...tapi bkn kaler hitam,ada dwi kaler ,chantek...tapi tak beli sbb on bajet huhuhu...tapi kasut tuh ruby tgk kt pacific alor star ahahahaha...bapa hengget akak beli kasut viss tuh???

Awa Khuzailah said...

kak ida sumbangkan kasut akak kat sayeeeeee.....

alida said...

hehehe akak beli sebab tumit dia tu menarik...ada dua kaler satu lg putih..akak beli dlm RM50++ ada less 20%...

alida said...

Muat ke, kaki awk dr azali lg kecik dari akak hehehee..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...