Nuffnang

Thursday, November 6, 2008

Dinner @ Yankies Hut

Semalam lepas balik kerja aku g pasar mlm huhu lama gila aku tak jejakkan kaki dekat psr mlm rabu tu...sblm tu call huby sbb dia cuti tanya nak mkn apa..di request nasi beriani..so aku g cari tp malangnya satu kedai pun takde jual nasi beriani...aku call huby bgth, dia ckp takpe la takyah beli benda lain sbb dia nak mkn benda berat so dia suggest mkn kat area umah je...dah alang2 aku jln2 tu ternampak kedai kain ela akhirnya selamat gak duit aku beli 2 pasang whahahaa...Otw blk tu call huby nak suh tggu bwh je leh trs g mkn sekali batery hp aku kong lak...kena la aku msk gak umah dulu...dlm tgh sebuk plan nak mkn kat mana sekali aku teringat dah lama plan nak merasa mkn kat Yankies hut...Hari tu g siang tak buka lak...so aku pun ajak la huby g sana sbb selalu g Village View je...so nak bertukar angin lak...sekali g sana wow menariknya walaupun agak2 dlm hutan gitu...siap ada penyambut tetamu lg dan boleh pilih samada nak mkn duduk bersila atas teratak yang dibuat atas pokok atas duk meja biasa...mula2 masa dia tanya aku cm confius skt so aku ckp nak duk atas kerusi je la sbb tak faham maksud dia duk bawah tu cam mana whahaha...makanan dia pun agak menarik banding dgn Village View yang sempit tu..so lepas ni mak mertua aku datang leh la bawa g situ mesti dia teruja whahahaaa...

3 comments:

Awa Khuzailah said...

akak, kat situ mmg best tau tmpt makan..tapi bagi saya makanan nye agak kureng la..ari tu saya order ikan siakap mangga.. huhu boleh la. pastu order cendawan goreng. die letak daun kari skit..xbrp nk sedap.

alida said...

oo akak takde lak order cam tu...akak smlm cuma order tomyam, sotong drg tepung dgn telur bistik je..bg akak ok la sbb nak banding tmp lain lg tak sedap hehehe...

Saliza said...

haah ikan2 bakar die x sedap. tempat die poyo la. dok bersila tuh best hehe.
tp ms aku pi tuh giller byk nyamuk. tender. hah tender salah tensen hahaha giller tender dah aku

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...