Nuffnang

Monday, November 10, 2008

Jogging....

Setelah sekian lama aku plan nak jogging kat tama tasik cempaka, akhirnya semlm niat aku makbul gak bila aku dgn gigihnya pergi berdua dgn danish lepas huby g keje...heheheee gila punya lama lbh sthn baru niat aku tu terlaksana...sebelum ni tiap kali lalu depan tasik tu aku mesti ckp kat huby nak jogging...siap kena perli lg heheheee....smlm ptg aku tido huby yang kejutkan ckp nak g ke tak...kalau dia tak kejutkan alamat aku jogging dlm tido je la heheheee....danish pun sbk kejut aku sama ckp nak g naik basikal...aku terpaksa mengangkut basikal danish tu kalau jalan kaki mmg alamatnya aku takleh jogging la sbbnya danish tu mana larat nak jalan lama2...tp sebenarnya bukan la jogging sgt pun lebih kepada mgejar danish je...ye la bwk basikal laju2 sekali turun bukit bkn pandai nak brek...so seblm budak tu jatuh dalam tasik tu baik la aku kejar heheheee...tp ok la gak sekurang2nya still aku cam berjogging...lepas ni leh la aku jdkan aktiviti mingguan aku berjogging sbbnya mmg tiap hari ahad aku agak boring skt sbb huby aku keje.....

2 comments:

LanaBusyBee said...

alamak akak,sy nk join akak berjoging gak leh x?hehehe...sy br beli 2 cd workout and aerobic dance,tapi lum try lagi...ahahaha sibuk punya pasal....

Alyda Ali said...

jom la best lak akak rasa dah lama tak jogging bila jogging balik heheheee...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...