Nuffnang

Tuesday, August 26, 2008

Baju Raya....

Minggu lepas aku dah siap2 belikan baju raya anak bujang aku sebab dapat duit extra company bagi kira bonus la lagipun sogo dah start sale hehehehe....gila la anak sorang pun habis RM300 tu kira baru fasa 1 belum complete habis lagi, bayangkan mcm mana orang anak ramai brapa byk budget diorg beli brg mesti penin tu baru pikir tuk raya belum benda2 lain lagi....aku soping awal bkn apa saje mls nak pegi time posa mesti penuh gila sogo tu....lepas ni leh budget tu ibu dgn ayah lak sbb anak kira dah settle sikit....tu pun bkn byk dpt beli pun maklum la anak laki apa sgt abis2 balik jean dgn t-shirt or kameja.....tgk baju2 gegirl comel2 btl beli gak tuk anak buah konon2 kot dapat berkat nanti heheheheee....

2 comments:

Aida said...

akakk !!!! smpi 6 helai??

byk nyer baju raye untuk anak teruna, mane la x smpi 3 rat, ish..ish..ish..

mak dia camne la plak..

alida said...

hehehe byk ke 6 helai..sikit tu rasanya...mahal tu sbb baju boy mmg mahal banding gegirl...seorang lg ok la ramai nanti sorang selai je hehee...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...