Nuffnang

Friday, August 21, 2015

Cuti-Cuti Bandung 2015-Day 4


Hari keempat di Bandung adalah hari terakhir...mmg rasa rugi sbb beli tiket balik pukul 8.30am...kalau balik petang masih ada masa lagi nak soping... tp nk bt macam mana..tiket pagi je yg ada murah...


Penuh bag kat lobi hotel...ini semua bag rombongan kami..pergi sorang 1 bag..balik sorang 3 bag..


Sabar menanti untuk berlepas...Airport Bandung ni sempit sikit..so agak padat walaupun bukan ramai sangat org...


Bye-bye Bandung..next 2 year kita jumpa lagi ye..silap2 tahun depan kami datang hehehe...Bandung mmg tempat paling heaven utk kaum wanita soping....



11 comments:

Dhani Bandung said...

Greetings Sir / Madam I hope all is always given his health and given sustenance (ameen). Here we will offer all the cars for (Bandung / Jakarta City Tour). For anyone Sir / Madam existing plans for vacation in Bandung / Jakarta and need a car to transport during the Bandung / Jakarta okay PM or WhatsApp only:
Call: +6282214441280
+6282216270779
WhatsApp: +6282214441280
+6282216270779
Email: Dhanibandung@yahoo.com
Our guaranteed for a very decent price and the best service / service 5 ***** Star (Insha Allah).
Sorry Sir / Madam, if there is an inscription that less pleasing in the Promotion we offer..

Nb: The more expensive ones also much cheaper there, but we assure you the best stay Dhani Bandung (Insha Allah) way street in Bandung is very cheap, Thank you very much..

Dhani Bandung said...

Salam sejahtera Tuan / Puan semoga semua senantiasa diberikan kesehatan dan dimurahkan rezeki nya (amiin). kami disini nak menawarkan semua kereta tuk (Bandung/Jakarta City Tour). Bagi siapapun Tuan / Puan yang dah ada plan tuk bercuti di Bandung/Jakarta dan memerlukan kereta untuk transportasi semasa di Bandung/Jakarta boleh sahaja PM atau Whatssapp sahaja dekat
Call : +6282214441280
+6282216270779
WhatsApp : +6282214441280
+6282216270779
Email : Dhanibandung@yahoo.com
Dijamin kami bagi harga yang sangat berbaloi & service yang terbaik / layanan 5 Bintang ***** (Insya Allah).
Mohon maaf Tuan/Puan apabila ada ayat yang kurang berkenan dalam Promotion yang kami tawarkan..

Nb : Yang lebih mahal banyak yang lebih murah pon ada, tapi kami jamin yang terbaek tetap Dhani Bandung (Insya Allah) jom-jom di Bandung murah jer , Terima Kasih..

Dhani Bandung said...

Salam sejahtera Tuan / Puan semoga semua senantiasa diberikan kesehatan dan dimurahkan rezeki nya (amiin). kami disini nak menawarkan semua kereta tuk (Bandung/Jakarta City Tour). Bagi siapapun Tuan / Puan yang dah ada plan tuk bercuti di Bandung/Jakarta dan memerlukan kereta untuk transportasi semasa di Bandung/Jakarta boleh sahaja PM atau Whatssapp sahaja dekat
Call : +6282214441280
+6282216270779
WhatsApp : +6282214441280
+6282216270779
Email : Dhanibandung@yahoo.com
Dijamin kami bagi harga yang sangat berbaloi & service yang terbaik / layanan 5 Bintang ***** (Insya Allah).
Mohon maaf Tuan/Puan apabila ada ayat yang kurang berkenan dalam Promotion yang kami tawarkan..

Nb : Yang lebih mahal banyak yang lebih murah pon ada, tapi kami jamin yang terbaek tetap Dhani Bandung (Insya Allah) jom jom di Bandung murah jer , Terima Kasih..

IRDI TOUR BANDUNG said...

Assalamu’alaikum, salam sejahtera Tuan / Puan yang IRDI TOUR BANDUNG selalu kami rindukan atas kedatangannya Tuan /Puan ke kota kami di Bandung. Seiiring dengan kesehatan yang baik dan kesejahteraan dan yang selalu dimurahkan rizky nya Amiin…. Irdi Tour Bandung hanya sekedar ingin menginfokan promosi promosi yang tersedia di Irdi, mengenai bercuti di kota kesayangan Tuan / puan yang selalu dikunjungi saat weekend. Irdi Tour Bandung menyediakan Kereta Transportasi selama bercuti di Bandung atau Jakarta. Untuk info info lengkap tentang Irdi mengenai promosi percutian di Bandung bisa lihat blog Irdi :
http://sewakeretamurahpelancong.blogspot.com/
JOM JOM ke Bandung bersama Irdi, dijamin Muraaaah dan puas ^_^
Kepuasan Tuan / Puan adalah kebanggaan Irdi… ;-)
Dijamin Irdi bagi harga sangat Muraaaah dan pelayanan yang sangat baik..

Contact Person :
Mobile Phone : +6281322167717
WhatsApp : +6281214741600
+6281220477335
Facebook : - Irdi Tour Bandung & Irdi Wati

Jika ada sumur di ladang boleh kita menumpang mandi jika ada waktu yang luang bisa kita berjumpa lagi mohon maaf kalau ada kata kata Irdi yang tidak berkenan.
Irdi Tour Bandung tunggu yah kedatangan Tuan / Puan ke Bandung..
Wassalam..wr.wb..

yudha setiadi said...

Assalam / salam sejahtera Tuan,puan,abang & akak.

Perkenalkan saya yudha dari team hayuka bandoeng, ada menyediakan perkhidmatan supir / full pakej bercuti ke bandung.

Pakej bercuti
Pakej 1 = supir,hotel,makan & tiket lawatan (per pax)
Pakej 2 = supir,hotel & makan (per pax)
Pakej 3 = supir & hotel (per pax)
Pakej 4 = khidmat supir sahaja (per day)
Harga sewa Kereta per Day :
# Suzuki APV /Toyota Avanza/Daihatsu Luxio (6 seat)
Rate: IDR 400.000 or RM 115

# Toyota Innova / Kia Pregio (8 seat)
Rate: IDR 550.000 or RM 160

# Coaster Isuzu Elf Short (11 seat)
Rate: IDR 650.000 or RM 185

# Coaster Isuzu Elf Long (17&19 seat)
Rate: IDR 850.000 or RM 245

# Toyota Hiace commuter (12 seat)
Rate: IDR 850.000 or RM 245

*Include : minyak, parking fee, tol, driver, driver meal and kereta
*Exclude : entrance fee ke tempat-tempat pelancongan untuk persons & kereta.
Untuk tempat lawatan boleh ikut tentatif program yg sudah di sediakan atau ikut plan sendiri. Harga yg kami tawarkan pun boleh kira jimat & berbaloi. untuk layanan kami janji akan berikan layanan yg tiptop,keranah,ramah & berbudi bahasa.

Bila berminat boleh berurusan dengan saya melalui :
Whatsapp : +6285351350535
Email : yudha5001@gmail.com
Fb : yudha bandoeng

Semoga inform yg saya berikan dapat memudahkan urusan untuk bercuti ke bandung.

Terima kasih.

Mohd Arifin said...

Assalamualaikum Tuan/ Puan Abang/ Akak

Perkenalkan Mohd arifin dari BANDUNG INDAH TRANSPORT
Sebuah syarikat muslim kat Bandung.. yang menyediakan perkhidmatan tour service untuk di bandung dan jakarta Insya Alloh harge kami berbaloi,dan service 5 bintang
driver & tour guide kami yang profesional santun dan mesra akan selalu bawa tuan / puan ke semua tempat favorit kat Bandung / Jakarta dengan selamat.

Special offer 2015... Joom tempah transport murah kat Bandung jer.

Rate per Kereta per Day :
# Suzuki APV /Toyota Avanza/Daihatsu Luxio (6 seat)
Rate: IDR 400.000 or RM 115

# Toyota Innova (7 seat) / KIA Pregio (8 seat)
Rate: IDR 550.000 or RM 160

# Coaster Isuzu Elf Short (11 seat)
Rate: IDR 650.000 or RM 185

# Coaster Isuzu Elf Long (17 & 19 seat)
Rate: IDR 850.000 or RM 245

# Toyota Hiace commuter (12 seat)
Rate: IDR 850.000 or RM 245

*Masa sewa : 14 jam (8AM to 10 PM)
*Include : minyak, parking fee, tol, driver fee, driver meal and kereta
*Exclude : entrance fee ke tempat-tempat pelancongan untuk persons & kereta
*Ada extra charge sebesar IDR 50.000 jika nak melawat ke Kawah Putih
*Tak ada extra charge jika nak melawat ke kawasan Lembang & Tangkuban Perahu

Company kami tak payah ada deposite cukup send jer picture flight details and tempahan kereta cukup by WhatApps sahaja.

Terimakasih,
M.ARIFIN BANDUNG INDAH TOUR
Call/ Text/ WhatsApp : +6282115813608
E –mel : mohamadaripin168@gmail.com

Apiew Ridhwan said...

Assalamualaikum ..
jom bercuti ke bandung bersama ABIM TRANSPORT
murah jer... ( cheap price )

harge transport / 14 hour from 8am To 10 pm
*include:
-Pemandu + Parking + tol + makan pemandu ( semua dalam pakej)

Suzuki APV ( 7seat ) RM 115

Toyota Avanza ( 6seat ) RM 115

daihatsu luxio (7seat ) RM 115

Toyota Innova ( 7seat ) RM 145

KIA Pregio (10seat) RM 145

Isuzu Elf (10-15 seat) RM 200

Isuzu Elf Long (16-19seat) RM 250

*service insya allah memuaskan
*Your comfort is our priority

Mengenai untuk pengesahan tempahan kereta kita perlu
*maklumat penerbangan:
*No talipon
*nama hotel (di mana tuan/puan tinggal di Bandung.)

Jika tuan/puan mempunyai sebarang soalan, jangan teragak-agak untuk menghubungi saya melalui
*e-mel -abimtourandrentcar@yahoo.co.id
*whatsapp -+6281220553050 (fast response)
-konsultasi percuma

primera trans said...

Jom...jom...
Cuti cuti Bandung with family
And get our amazing tour package for 4 Days 3 Night..
▪ 4 pax price about 940K/94sgd/284RM

▪ 5 Pax Price about 870K/87sgd/264 RM

▪ 6 Pax price about 820K/82Sgd/246 RM

▪7 Pax price about 785K/78.5Sgd/238 RM
πŸ‘ πŸ‘“πŸ‘žπŸ‘ŸπŸ‘’πŸ‘—πŸ‘œπŸ‘’πŸ’°

Note : Package included
▪ Daily transport included driver, fuel, tol, parking, driver meals
▪ New car with 7 seater, full Aircon
▪ Daily mineral water
▪ Breakfast daily from hotel
▪ Daily tour (as costumer request)
▪ Hotel 3 star with 2 person inside
▪ Airport pickup and drop
▪ Tax and service
Hotel choice 🏀🏣🏒
▪ Tebu hotel ( riau street )
▪ Fave braga (inside shoping mall)
▪ Kembang hotel (cihampelas jeans street, cihampelas walk shoping mall )
▪ Citra dream hotel (walking distance to pasar baru)
▪ Dbest hotel pasar baru (with pool)

More detail you can contact us
Primera Trans Bandung
Whatsapp : +6285 318 49 0001
Gmail : primeratrans@gmail.com
Path : Primera trans
Facebook : Primera Trans Bandung

Happy holiday allπŸŽΆπŸŽ΅πŸ“πŸ“πŸŽ‰

Diva transport bandung said...

Salam sejahtera Tuan / Puan, Semoga Tuan/Puan senantiasa diberikan kesihatan yang baik dan dimurahkan rezki (Amiin)... Kami disini ingin menawarkan perkhidmatan sewa kereta di Bandung/Jakarta. Buat tuan/puan yang sudah merancang bercuti ke Bandung/Jakarta dan memerlukan kereta beserta pemandu bolehlah hubungi kami :
Call : +6282115509882

WhatsApp : +6282115509882

Email : divatransportbandung@yahoo.com

Kami sangat mengutamakan kepuasan tetamu dan dijamin harga yang sangat berpatutan...Insya Alloh kami memberikan service yang terbaik dan layanan taraf 5 bintang...

Nb : Yang lebih mahal itu banyak, yang lebih murah pun ada tapi kami janjikan yang terbaik dari Diva Transport Bandung... (Insya Allah) Jom mari melancong di Bandung murah sahaja... Terima Kasih...
Kami pun menyediakan paket tranport dan hotel :
Pakej transport dan hotel (4 pax) :
3D2N = RM 189/pax
4D3N = RM 269/pax
5D4N = RM 339/pax
Pakej tranport dan hotel (6 pax) :
3D2N = RM 159/pax
4D3N = RM 229/pax
5D4N = RM 299/pax
Semoga inform dari saya dapat memudahkan urusan bercuti Tuan/Puan untuk ke Bandung. Wassalam, Terima kasih...

Diva transport bandung said...

Salam sejahtera Tuan / Puan, Semoga Tuan/Puan senantiasa diberikan kesihatan yang baik dan dimurahkan rezki (Amiin)... Kami disini ingin menawarkan perkhidmatan sewa kereta di Bandung/Jakarta. Buat tuan/puan yang sudah merancang bercuti ke Bandung/Jakarta dan memerlukan kereta beserta pemandu bolehlah hubungi kami :
Call : +6282115509882

WhatsApp : +6282115509882

Email : divatransportbandung@yahoo.com

Kami sangat mengutamakan kepuasan tetamu dan dijamin harga yang sangat berpatutan...Insya Alloh kami memberikan service yang terbaik dan layanan taraf 5 bintang...

Nb : Yang lebih mahal itu banyak, yang lebih murah pun ada tapi kami janjikan yang terbaik dari Diva Transport Bandung... (Insya Allah) Jom mari melancong di Bandung murah sahaja... Terima Kasih...
Kami pun menyediakan paket tranport dan hotel :
Pakej transport dan hotel (4 pax) :
3D2N = RM 189/pax
4D3N = RM 269/pax
5D4N = RM 339/pax
Pakej tranport dan hotel (6 pax) :
3D2N = RM 159/pax
4D3N = RM 229/pax
5D4N = RM 299/pax
Semoga inform dari saya dapat memudahkan urusan bercuti Tuan/Puan untuk ke Bandung. Wassalam, Terima kasih...

Bogalakon Tour said...

Salam sejahtera Tuan / Puan, Semoga Tuan/Puan senantiasa diberikan kesihatan yang baik dan dimurahkan rezki (Amiin)... Kami disini ingin menawarkan perkhidmatan sewa kereta di Bandung/Jakarta. Buat Tuan/Puan yang sudah merancang bercuti ke Bandung/Jakarta dan memerlukan kereta beserta pemandu bolehlah hubungi kami :
Call : +6285722692692

WhatsApp : +6285722692692

Email : bogalakontour@yahoo.com

Kami sangat mengutamakan kepuasan tetamu dan dijamin harga yang sangat berpatutan...Insya Alloh kami memberikan service yang terbaik dan layanan taraf 5 bintang...

Nb : Yang lebih mahal itu banyak, yang lebih murah pun ada tapi kami janjikan yang terbaik dari Bogalakon Tour... (Insya Allah) Jom mari melancong di Bandung murah sahaja... Terima Kasih...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...