Nuffnang

Wednesday, May 16, 2012

Holiday tahun 2013


Salam kawan2 semua....

Skrg mood tgh happy...happy sbb dah berjaya merembat flight tiket utk holiday thn depan...promo yg sblm ni dlm negara je mmg tak menarik...tup2 smlm kuar kat FB AirAsia bgth promo free seat utk ober the sea lak...ooo mmg tak sabar...tp tak koser la menunggu subuh2 ari mcm ari tu...buat penat badan & mgantuk je...

Kami2 geng travel ni mmg dah plan utk jln2 tahun depan...siap ada yang dh siap2 bg nama & ic ...so pagi td saja gatai2 tgn klik website AirAsia...cari ke Bali tu utk family...tp takde fare yg murah semua mahal2...


Sekali teringat Kak lily ajak g Vietnam...trs cari Ho Chi Minh...cari bln april...sekali ada yg free seat...mengelupur trs zap zap booked...sapa yg sempat je ni..sbbnya lps tu tgk blk trs harga mahal...

So simpan bajet utk holiday thn depan lak...apa yg menarik kt Ho Chi Minh ye...kena google cari maklumat dari skrg...harap2 tahun depan tak ada masalah utk pegi....





4 comments:

ieda said...

dikk lama x mai sini
alida pun senyapp aje
ingat dah lupe kat akk ;)
cantik rumah baru .. lebih ceria ;)
waaaa nak gi jugak
bietnam tuu diantara pilihan akk
ingatkan dlm negara je ..
ada erkk luar negara huhuh

Prince of Noob said...

bestnya dapat tiket flight... hepi holiday... done follow - Noob

fini zaini said...

wahhh...dpt gak ek..harap kali ni xsilap timing..sya book gak ke HCM, tp bln 2 la..ni trip ke 2 le nmpk nye...insyllh...thn lps dh pegi..nk tau tngok blog ade citer skit..

Alida Ali said...

Menarik tu..nanti leh study kt blog awak lak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...