Nuffnang

Wednesday, October 19, 2011

Demam Handbag...

Salam kawan-kawan semua.....

Baru beli hbag Guess ada hati lagi nak jeling hbag lain...geleng kepala laki aku bila tunjuk kt dia tanya cantik ke tak...mmg gila dah bini dia ni duduk umah mc lama2....tu namanya takde keje so kena la cari keje...kejenya kuar masuk blog atau website Coach je usha2 bag kt sana....aku mmg gilakan brand Coach dari dulu...cuma masih belum ada kemampuan nak sambar hbag ori je lagi uwaaaaaa...

Byk yg aku berkenan bila msk blog Coach ni...hari tu nyaris nak klik payment...slmt tersedar dari bisikan syaitan yg suruh beli kekeke trs cancel....mmg dh hampir ke ujung dah...klik lagi 1 button mmg done aku berjaya membeli kekeke....ntah mcm mana aku leh sedar dan rasa alamak mahalnya....mcm bazir je kuarkan duit sebanyak tu semata2 nak beli hbag....

Jom cuci mata dgn aku....huhuhu bila la impian aku akan tercapai ni..kalau ikutkan ati mmg nak beli ari ni gak...tp sabar2 tgu hujung tahun...kot2 ada org dpt durian runtuh nak belikan utk aku hehehe...

Kredit to Coachlover1980


Kredit to Shopmeholic

Semua gambar hbag ni buat aku terbayang2...tido pun tak lena uwaaaaaaa.........bila la nak kaya ni....nak kawen dgn org kaya tak boleh dah sbb dah kawen hehehe....

Ada rezeki satu ari cfrm aku akan dapatkan seketul....insyaallah...amin....


5 comments:

Sastra Dania said...

Syok nyer kan klu dpt coach nie...tp apakan daya kene la gigih ngumpul.Same je kita pntg la ade duit yek...hihi

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

pernah mintak asben belikan,
tp asben kata rabbbbaaak poket beliau.. huhuhu,
pendam hasrat ajela.. huhuhuuh

Lady Diana said...

kita sama!! org pompuan ni xblh nk lari dr handbag kan? ade la rezeki nnt tu nk pkai Coach.. :)

Hani Mardhiah Fashion said...

salam perkenalan..handbag tu mmg cantik! sy pun antu beg..he

gee ryder said...

dah beli kan beg nya? :)
saya pun dah oder seketul tapi tak sampai2 lagi heee

apa blog baru tu ida?
dah hilang pulak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...