Nuffnang

Thursday, September 8, 2011

Penn Mart-Pemborong Barang Mainan..

Baru2 ni pegi lagi Penn Mart ni...kali ni pegi yg kat Jln Raja Laut lak...takkan nak g yg kt Ipoh tu..melampau la kan...kt Jln Raja Laut ni besar...tp HQ nya kt Kedah..aku tau pun sbb tgk kt dalam resit la....harga kalau banding ipoh dgn KL...KL lagi murah...

Kali ni bawa danish nahas la...tak bawa nak tinggal mana pulak ..pegi pun sbb nak repair kete danish sbb tak boleh nak charges batery.....igtkan blh dpt terus rupanya kena tinggalkan dulu diorg nak check apa masalahnya....mengalahkan kereta betul....

Cuba bawa anak korang...cfrm takkan balik dgn tangan kosong...tu baru suku yg aku tunjuk dlm gambar....blm tgk mainan yg lain2 lagi...aku yg dh tua ni pun rasa teruja...kalau ikutkan ati ada je nak beli,,,tp sabar.... control depan anak hehehehe...

Kan btl aku ckp...kalau bawa danish mesti parah...sebabnya dia beli lagi kete kontrol ni...tp sebenarnya ibu dia yg hasut lebih..tp kali ni beli guna duit raya sendiri ye hehehe....kete baru ni lagi besar dari kete sebelum ni yg masuk bengkel tu...tp tak boleh drift la....yg lama tu blh drift.....alasan beli baru sbb yg lama masuk bengkel....

Tapi sebelum tu danish beria2 nakkan helikopter ni...mmg aku takkan beli punya...sbb susah nak kontrol....kalau beli dh tentu buat hiasan je...nak naikkan pun tak reti...bdk kedai ni nak naikkan pun terkial2....

Mlm minggu lps pestime bawa kete2 ni main kt depan masjid putrajaya....selamat dataran tu dh siap renovation....kalau tak sebelum ni berpagar...ibu pun sebuk nak join sama...tp sbb kete yg besar tinggal 2 je 1 lagi belum siap repair...so main je la kete ferrari yg kecik tu...danish dengki...tau la kete besar...tak abis2 langgar kete ferrari tu...kalau rosak siap la....

Kete ayah & danish...posing dulu sblm balik.....lps ni tiap2 mlm la jadi aktiviti mingguan melepak kt dataran putrajaya ni melayan danish main kereta....ibu ok je...


2 comments:

gee ryder said...

wahh syok ar danish main rc.
husband i lama dah tak main.

Alida Ali said...

Ni ikut musim je..lama2 nanti simpan je la...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...