Nuffnang

Friday, September 9, 2011

Bergolek Juga Akhirnya...

Boleh ke nak sesuatu benda... nanti benda tu dtg bergolek...kalau blh alangkah bahagianya.....kalau anak raja blh la kot...ni ko org biasa jgn berangan hehehe...

Org lain semua dh lama guna aku baru terkedek2 nak membeli...lama ok nak menabung utk dapatkan benda idaman ni kekekeke.....tp aku sebenarnya tak brapa suka sbb godang sgt...kalau boleh aku nak yg kecik molek & murah2 je...tp atas hasutan huby dan dia sanggup melabur...so aku on je la...janji nanti dia yg membawanya...

Lps ni tak perlu lagi aku nak #%@^@**$(##*&# tiap kali snap pic...sebab sudah leh snap pic yg cantik....sokaaaaanya......ni namanya rezeki syawal...org patutnya beli sblm raya leh snap pic raya...takpe mood raya masih ada lagi....aku sblm ni target sony digital camera biasa je...tp huby ckp alang2 beli trs DSLR...so bila dh ckp mcm tu aku menurut perintah je.....

Budak ni paling suka sbb dia leh main2 snap pic....sblm ni dia test kt DSLR org je.....bila dh sampai kedai siap ckp " ibu beli tau danish suka"...suka mmg suka...nak mengeluarkan duit yg gigilnya....habis duit lps ni duduk umah diam2....

7 comments:

HasnolMizam said...

waaa.. sudah terjerumus dalam bidang photoghaper la lepas ni.. beli model apa?

Alida Ali said...

Kekeke..lps ni blh la belajar dgn Sifu Hasnol...beli canon 600D..

ieda said...

waa melcome to the club dikk .. sure banyak pic2 menarik nanti ..
x sabar nak tgk nie :)

Mr. Z and Mrs. Z said...

xpe kk ida.beli je.nnti bleh main edit2 gmbr kasi kurus..kulit licin semua sbb kmera cnggih.saya ni kmera murah...xkuasa nk kasi muka lg cun.huhuhu

mimie1678 said...

ai jeles uuuuu... huhuhu...

HasnolMizam said...

canon tak geng la. hihih

Alida Ali said...

Kak Ieda : nanti leh jumpa main2 kamera...

Tila : gamble je beli...takde duit nanti mkn maggie hehee...

Mimie : apa lagi sambar la seketul...

Hasnol : ala nikon takleh geng canon ek...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...