Nuffnang

Tuesday, August 23, 2011

Alamanda Vs Jusco Maluri

Minggu ni sakan soping utk raya...sabtu awal2 dah keluar rumah g Alamanda..mula2 huby mcm mls nak ke Alamanda..tp bg aku situ je yg best semua ada...nak masuk KL sory la...

Niat aku soping kali ni nak cari hbag...tetiba nampak butik guess mcm best je sales dia...mmg tak bajet pun nak beli hbag kat guess saje je masuk.....aku mana pakai hbag mahal2 hehehe.sekali tersambar gak...sekali sekala beli mahal skt utk raya takpe la kot sedapkan ati kekeke...maybe gak org blm ramai masa tu so mood aku pun masih segar di awal pagi...so nampak je trs berkenan....

Abis soping hbag aku kena layan budak sorang ni dulu....dia nampak toy's R us dari mula2 masuk lagi...so saje je bt2 ajak jln situ..dari nak beli cd child's play trs lain jadinya....pilih punya pilih dia paw ayah kete kontrol ferari....nak beli kete btl x mampu beli kete kontrol je la....

Abis settle danish baru la g Parkson cari brg huby...ini yg paling aku tak sanggup sbbnya lamaaaaaa sgt tunggu nak dptkan baju yg huby puas ati...ssh org terlalu cerewet ni.....rasa nak tercabut kaki mengikutnya...aku dgn danish siap blh berkampung la dlm fitting room tunggu huby......biasa la baju feberet huby cfrm la Polo....baju melayu wpun byk yg berpasang ayah dgn anak tp huby tak minat so tertunda la baju melayu diorg....

Ahadnya pulak huby ajak pegi Alamanda lagi sbb dia terbayang2 baju melayu kt sana...sbbnya tgk kt PKNS kain tak ctk rege lbh kurang je...aku ok je lagi suka...lagipun nak cari kasut danish...tp pegi kali ke-2 pun takde yg kenan...hangin btl la...smpt belikan t-shirt danish dgn cousin dia je...kasut danish pun x byk pilihan....akhirnya huby ajak g Jusco Maluri.....jauh ok dari Alamanda nak g Maluri...

Berpeluh2 gak aku menunggu huby pilih...padahal sama je brand kt Parkson...last2 aku suh gak beli wpun baju danish takde...amk je kaler apa dia kenan...klu nak tunggu dpt kaler kuning agaknya thn dpn la baru jmp...last sekali huby pilih baju melayu kelar biru...kasut danish pun dh dpt...muka aku pun dh mencuka....so blk trs la...baju melayu danish kena cari minggu ni lak...

Hasil rembatan 2 ari merayap kt soping mall....igtkan dpt settle soping semuanya...rupanya kena mencari lagi minggu ni...nampak gayanya selagi blm masuk syawal selagi tu la ada je yg x cukup....mggu ni harap2 dpt gaji dh...baru srnk sikit nak soping hehehe....





2 comments:

ieda said...

amboiii banyak sopink nieeeh :)

mimie1678 said...

wahhhh... sopinggg...
hb pun beli baju kat jusco maluri... hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...