Nuffnang

Tuesday, July 19, 2011

Penghujung Era 20an.....


Hari ni genap la 29 tahun aku bernyawa di atas muka bumi ini.......thn depan akan masuk era 30an.....cepat btl masa berlalu....dulu masa umo belasan tahun tak sabar sungguh nak menganjak umo 20an sbb srnk tgk org blh bebas hehehehe...skrg ni nak masuk era 30an aku jadi takut pulak....takut tgk no makin lama makin byk....

Mcm org selalu ckp kan.....umo hanya nombor so selagi jiwa rasa muda still ok lagikan kekeke....doa aku sempena bday aku yg ke-29 ni..... aku sentiasa happy bersama family iaitu huby & danish buat selamanya sbb aku tau ada org iri hati dgn kebahagian kami......menjadi isteri & ibu yg baik & hidup dlm keadaan aman tanpa gangguan dari anasir2 luar yg menyakitkan ati aku selama ini.......Amin...



6 comments:

ummi_khalish said...

Selamat Hari Lahir...semoga hidupmu diberkati Illahi,panjang umur murah rezeki,sentiasa ceria di hati dan bahagia hingga ke syurga nanti...:-)

Mr. Z and Mrs. Z said...

hepi besday kk ida -)

NeenaAnuar said...

HAPPY BIRTHDAY DEAR!

semoga panjang umur.. di murahkan rezeki dan berbahagia selalu ok..

enjoy your day & life to the fullest! :)

Just Call Me Bitt said...

happy birthday!!! semoga dilindungi dan diberkati..aminn

zatil said...

happy bday Alida :) walau x pernah bersua..tp rasa mcm dah kenal sgt Alida n Danish..wishing u a great bday and all the best in life!!

Alida Ali said...

Tq pada semua yg wish & mendoakan yg terbaik buat saya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...