Nuffnang

Friday, July 8, 2011

Facial..

Hari ini dlm sejarah aku buat facial...sebelum ni aku x pernah bt kt kedai...selalunya bt sendiri je kat umah...tp xde la beria2 apa yg ada je aku guna....

Sebenarnya aku takut nak bt facial kt kedai risau kulit muka rosak...ini pun saje gedik nak cuba...kalau ok blh la trskan...lgpun senang Be Dazzle Beauty House ni dkt dgn ofis time lunch pun blh pegi....

Sesekali dpt rehatkan diri sambil dgr alunan muzik mmg best...hilang semua stress...lps ni nak buat body massage lak sbb badan aku selalu sgt lenguh2....



Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

4 comments:

ieda said...

akak pun dik .. x pernah hayat hidup buat facial .. temankan kawan ada lahh huhuh

Alida Ali said...

Saya pun dah 29 thn hidup ni baru pestime buat facial....

Rosmariza Abdullah said...

bestnya kak ida..bapa rm kat ctu? service best x?

Alida Ali said...

Best ros amoi tu urut2 muka kita...relak jap...skrg ada promosi RM49 je...g la nanti...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...