Nuffnang

Friday, June 17, 2011

Tak Perlu Lagi Maskara...

Aku mmg paling tak suka pakai maskara....satu2 alat mekap paling aku tak suka...beza dgn SIL aku...maskara paling dia suka..takde maskara tak boleh hidup katanya...aku benci bukan sebab apa mls la cuci balik...mcm ssh je..kalau aku pakai pun maybe time aku rasa terlalu rajin kekekeke...

Bulu mata aku walaupun agak panjang tp tak melentik....kalau dlm pic langsung tak nampak huhuhu....mcm pic atas ni mcm takde bulu mata je....

Lama dah aku plan nak buat sesuatu....dari dulu lagi...sbb tgk org yang pernah buat mmg cantik melentik dan tebal je wpun tak pakai maskara ...masa sekolah dulu pun ada member sekolah pernah buat...advance gila member sekolah aku tu......

Yeeeaa aku dah buat itu Perm Eye Lasher....boleh la kot thn 2/3 bulan....sekarang tgh rasa nak kedip2 mata je hehehe....

Kebetulan tmpt facial yg aku selalu pegi ni ada bt promosi....murah gila dah bg aku...biasanya yg pernah aku tgk dlm RM30 keatas...tp tmpt ni buat promosi hanya RM19...so takde pikir panjang trs la buat....kalau org yg suka pakai maskara kata amoi tu lagi tahan lama lentiknya....so tgk la aku yg bukan rajin sgt nak jaga ni tahannya brapa lama...

Kalau bulu mata pelesu lagi la aku tak koser nak pakai hehehe...org pemalas mmg mcm ni...nak yang senang je...

UPDATE ADDRESS :
Be Dazzle Beauty House
No.15-1 Jalan 8/146,
Bandar Tasik Selatan,
57000 Kuala Lumpur.

Tel No : 03-9057 6811


7 comments:

kAy's said...

amboi2 k.ida....nk lwn ngn rozita che wan ke??hehe..=)

Alida Ali said...

Rozita pakai bulu mata pelesu mana leh lawan...

ajwa said...

Bulu mata pelesu...cantik.

Tapi , dulu pernah dengar rungutan seorg opismate lelaki. Katanya dia tertipu bila dah kawin. Selepas malam pertama,, bangun pagi2 nengok bulu mata isteri yg lebat dan lentik selama dating ni dah gone.... baru dia tahu... Mamat tertipu.

ajwa said...

Jemput visit ya

http://lautkasih.blogspot.com/2011/06/make-love-not-war-biar-betoi.html

gee ryder said...

eee bestnye nak buat gak hehehe...
bulu mata i pun panjang tapi tak lentik

Alida Ali said...

Gee kalau nak cuba tmpt saya buat pun blh...dkt je dgn umah awk sbb kedai tu BTS..

makdara TERdiva said...

betul tu, tang nak pakai maskara ni nak kena rajin..cuci mekap pun kena betul2..kalau mekap tak bersih, nnti mata cepat berkedut & mata jadi lebam mcm kena tumbok! huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...