Nuffnang

Thursday, June 16, 2011

Selebriti TV3...

Hari apa ntah aku dpt mms dari SIL aku kt kpg...ayat dia mcm ni " Dok tgh kmas atas, tjumpa pic ni. Pic msa muda tuh kan hehe"....skrg pun muda lagi ok...ckp la masa remaja trang tang tang ke....

Muka terpaksa dicover sbb aku tak pakai tudung...tambah dgn muka melengas time dulu2...huh tak sanggup nak igtkan blk...huby tgk pun gelak dia ckp "awat hang hitamnya masa ni" waaaaa.....hitam la sekolah lagi...aku tak igt ini pic tahun bila...rasanya masa aku form 2 atau form 3 kot sbb masa tu aku mmg tak pakai tudung lagi....

Cer tgk Azwan Ali pun slim melim & gagah perkasa lagi masa tu...ye la dah berbelas tahun lps...klu huby jumpa aku masa ni pun agaknya sebelah mata pun tak pandang...Sharifah Shawati & Dang Suria pun still under TV3 lagi....tak silap aku kat ipoh ni...rasanya la....


3 comments:

Rosmariza Abdullah said...

slim gila la kakida...hehehe

Yan said...

Muka shawati yg masih belum adjust lagi tu kan..hee..

Alida Ali said...

Ros : tu zaman muda2 slim le...hang tgk skrg apa dah jadi..

Kak Yan : Masa ni semua masih asli lg...baru nak femes la kata kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...