Nuffnang

Monday, June 13, 2011

Tak Dapat Iphone Janji Touch Screen...

Lama dah kot danish asyik sebuk nak iphone....iphone tak mampu la ibu beli...klu ada duit lebih pun tak beli la kot...cukup la ibu pakai BB tu je...ibu bkn jenis gila gadget...

Sepatutnya ayah yang kena beli hp baru...sbb hp dia yg 1 lagi dah kiok....skrg paw guna hp danish...tu pun hp lama...jenuh ok pujuk pakcik ni suh beli lain...merata2 dah sebey kot2 ada yg dia berkenankan...tp sampai sudah non ado la sbb pakcik ni kebal skt klu benda yg bg dia tak penting....aku beria suh huby beli hp baru sbb nak suh dia beli yg jenis touch screen so nanti danish leh guna...danish bkn tau sgt iphone ke apa janji dia nak yg jenis touch2 ni....

Kesudahannya aku lak yg terjebak....hantu btl la...abs duit waaaa.....aku hasut huby...akhirnya huby last hasut aku...aku mmg senang je klu suh beli membeli ni kan....pilih punya pilih antara samsung dgn sony akhir aku amik.....


Sony Ericsson XPERIA aje....janji touch screen sudah...lagipun takde bajet nak beli yg mahal2.....sebelum tu asyik usha Samsung Galaxy Mini....tp bila tauke tu tunjuk Sony yg skrg guna software android juga so aku lebih prefer Sony la sbb aku dah pernah pakai sony sblm ni...Samsung tak pernah pakai risau nanti lagi terkial-kial...jenis touch screen ni pun pestime pakai...dgn jari aku yg tembam ni mmg payah sungguh nak tekan keypad...tu yg faktor utama dari dulu aku taknak beli jenis touch screen ni.....tp cian tgk danish asyik ckp pasal ni je...so ibu ikut kan je la...janji danish happy...tambah leh install byk games...lagi dia happy...

Bgn je tido pagi smlm trs cari iphone...bkn iphone la sayang ini Sony je....itu je yg mampu ibu beli...belasah la danish nak sebut apa pun...janji games semua lbh kurang mcm ipod....aku pun dah gila main games lak skrg hehehe...




8 comments:

Shahayu said...

wah ... cantik cantik....

Alida Ali said...

Jadi la kak wpun murah janji leh touch2 hehehe...

shima said...

salam..brp rm rega tu..mcm bes...

Alida Ali said...

Murah je ni RM499...kalau pandai tawar maybe dpt lg murah..saya abs tawar pun dpt dlm RM470 je..

Yan said...

untung nya kalau sorang je ye..he..kalau 3 mau botak kepala...

ieda said...

aloor merasa jugak alida pakai tounch scrinn .. kalau akak pakai C3 jewww huhuhu

kAy's said...

murahnye k.ida dpt...actually kay p0n pkai enset ni...tp kay bli rm700...huhu

Alida Ali said...

Kak Yan : Sorang blh la layan...lagipun dia boring takde kawan...klu ramai main la apa yg ada je...

Kak Ieda : Kalau tak sbb anak rasanya C3 tu je la sampai bila2...

Kay : agaknya kay beli dah lama kot...harga gadget mmg cpt trn...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...