Nuffnang

Tuesday, June 28, 2011

Sesuai Ke?....

Sesuai ke g Zoo pakai mcm ni...ini bukan org cina, omputih atau india...ini org melayu ok...nak tgk animal show siap berpeluk2 melekat je perempuan tu....laki tu takde pulak beria2 pun....semua org pandang2 diorg bt biasa je...maybe juga dah biasa jadi tumpuan.....

Mula2 tgk aku pelik aku ni kt disco ke whahaha...kot la aku slh tmpt kekeke....yg bf cantik kemas je pakai baju mcm nak g ofis...lagi satu yg kami tak thn si bf siap bawa payung panjang lagi tu....apa kelas pakai vouge the vase mcm tu bawa payung....

7 comments:

Lia said...

heheeee...amboi seksinya, org tu salah tmpt agaknya.. hiiiiiihi

Mr. Z and Mrs. Z said...

alahai..xclass nye date pg zoooooooooo =P

ieda said...

nie rusee masuk kg dik ! muhahahahha

Alida Ali said...

Tu la bergaya tak bertempat...rupa mcm org kpg je....takde la pakai brg branded pun...mana tau kot2 kalau brg branded org kaya baru blk obersea...

Yan said...

sebabnya lepas ni depa nak merendek lah tu.

zatil said...

hahaha...x sesuai nyer...mmg slalu terjumpa org2 yg salah dress code ni..pun x faham kan..agak nye lepas ni nak g klcc kut..

Alida Ali said...

Hehehe...tak tau kot BF nak ajak g zoo..igt nak g klcc tu yg terpakai mcm tu....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...