Nuffnang

Friday, May 27, 2011

Tempat Kejadian...

Keadaan umah yg kucar kacir aku tak smpt nak tgk live...sebabnya aku tak blk umah lps pegi terus ke hosp...aku nak blk je huby suh tunggu dulu...tunggu danish dah ok....sebabnya dia tak sanggup handle danish sorang....

Hati aku tak sedap bila huby ckp byk darah atas lantai....mcm2 aku pikir...ni penangan cite hantu la ni...wpun aku tak tgk tp dgr org cite mula la...mana tahu darah byk dlm umah nanti hantu dtg kekeke...gila sampai situ sekali aku pikir...nak tido pun tak lena...bgth huby dia pun sama...esoknya selasa subuh2 lg huby blk nak mop lantai cuci darah2 tu....aku dah pesan awal2 snap dulu pic sbb aku nak tgk....

Ini keadaan dlm bilik air...huby cuma boleh angkat serpihan seramik tu je...sbb nak cuci dia tak boleh takut luka tempat jahitan tu kena air...takpe aku ckp tu nanti aku buatkan....cuma dia terkejut masa tgk tu baru dia perasan abis dinding pun kena percikan darah....masa aku cuci blk air ni darah2 tu dah kering....tak tahu mcm mana dinding pun leh kena...

Mcm tempat berlaku jenayah pulak...gerun gak tgk wpun gambar....huby yg takut darah pun terpaksa berani kan diri cuci....byk lg pic huby snap...mls lak nak send dari BB dia...nak ke bilik pun ada...maybe tu bekas tapak kaki huby yg terpijak darah kot....

Kalau dah nak jadi kt umah pun boleh cedera...susah nak elak wpun kita jaga anak sebaik yg boleh....harap lps ni kena lebih berhati2 ...danish pun ini kira pengajaran buat dia...apa yang ibu larang mesti ada sebabnya....ibu selalu bising marah pun ada la sebabnya...cegah sebelum terjadi mcm ni....dah jadi tak guna apa2 pun...

9 comments:

aanie said...

takut lak tgk ni...mcm tmpt jenayah pun ada....xdpt nak bayangkan....hope danish cpt sembuh...amin...

Shahayu said...

ngeri lak tengok.... semoga danish cepat sembuh.... dan jgn nakal1 sian mama dan papa dia....

~ana~ said...

ya allah terkejut kita baca cite nih...

moga danish cepat sembuh...ngeri tgk gmbr2 nih..

edrina said...

uish ngerinyaa tgk tempat kejadian tu.. bahaya betullah..

ieda said...

yelah dik menda nak jadi nak buat mcm mana kan .. alhamdulillah danish dah ok skrg nie .. hope dia akan getting well soon ...

peluk cium buat danish cakap dia gud boy sbb kuat !! :)

wida said...

semoga danish sembuh

Kak Aya said...

malang tak berbau dan apa jua adalah ketentuan dari Ilahi, bersabarlah ...

kak aya sendiri rasa takut tengok keadaan darah atas lantai tu..rasa mcm ada kejadian jenayah je.

Mr. Z and Mrs. Z said...

ya allah..kk ida nape ni??tak snggup bace lebih2 tgk jahitan.ngeri!!!semoga danish ok...

ღ p!nk veLvet ღ said...

ishk! nape ni? tkot gile tgk ... lemah lutut sume :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...