Nuffnang

Sunday, May 15, 2011

Jakarta-Bandung'11 : Bye-Bye Jakarta...

Ok la last n3 utk Jakarta-Bandung ni...nak muntah rasanya menaip n3....penat nak mengarang cite...

Habis kemas bag kat hotel trs masukkan dlm van..punya la susah nak susun bag2 yg byk tu...bertindih2 atas kami...nak gerak pun susah...lenguh kaki bila sampai airport...

Tengok la brapa padatnya van dgn muatan org & barang...selamat van boleh jalan lagi....org dah mmg sah2 berat tambah brg2 lagi..mesti menangis van tu bawa kami hehehe...

Masing2 kena tolak troli sendiri...sorang je dah 3-4 bag...

Kami sampai agak awal la juga kat airport...so rehat2 dulu sebelum boleh check in...muka badan jgn ckp la melekit sbb dari pagi kuar tak leh nak mandi....

Bye2 Jakarta....next year kalau ada rezeki & ongkos lebih boleh dtg lagi...kali ni aim nak g Bandung je trs...sampai terbawa2 dlm mimpi FO kat Bandung....mcm memanggil2 je utk pegi sana lagi kekeke...

Tamat sudah n3 Jakarta-Bandung kali ni....

8 comments:

Yan said...

menyoping betul ye awak..

kalau sudi terima lah ini..

http://yan-yanjournal.blogspot.com/2011/05/best-friend-award.html

Alida Ali said...

Sekali Sekala soping sakan..sekali sekala ke? ;)...

ieda said...

waaa dah pasrt last ke ..
bila lahh akak pulak nak kesana .. ekekke :))

Alida Ali said...

Last dah kak penat nak buat byk2...lagipun g kejap je pun...

LMj said...

yeay!! tahun depan mari kita ke Bandung lagi. Saya mau tangkap itu beg LeSport... hehehhee termimpi-mimpi i....

Alida Ali said...

Saya la termimpi2 kan seluar jeans guess yg ayu beli ari tu....jom kumpul duit dari skrg..ahli seumur hidup wajib join hehe...

finizaini said...

sonok kn shopping di negara seberang nih...sya tiap thn pegi...this year smpai 2 kali..bln 3 ke bandung,bln 5 ke jkrta..hhaha...mmg kje giler thn nih..apa2 pn thn dpn nk gi lg indon but dono lokasi..but TA at jkrta WAJIB!!!..hahah

Alida Ali said...

Mmg best...sy dh 2 thn berturut2 pegi...thn dpn mcm nak g bandung lak....sekali pegi mesti nak pegi lg kan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...