Nuffnang

Monday, April 18, 2011

Restoran Upin & Ipin...

Alang2 dah sampai shah alam kan...tiba2 tingat psl restoran upin ipin....try google nak tahu lokasi....sekali tgk address kt belakang tesco xtra.....mmg dah dekat sgt la tu...so apa lagi ajak la huby singgah lps tgk bola....danish cfrm suka....

Kedai yg cantik...pic credit to Les'copaque Restoran

Senang sgt nak cari restoran ni...pegi je belakang Tesco Xtra tu nampak deretan kedai belok kiri...nampak la restoran ni....betul2 depan Les'Copaque punya ofis....ofis dia pun besar...

Deco dlm restoran sampai la buku menu semuanya pic Upin Ipin & kawan2.....bdk2 cfrm teruja la kalau mkn kat sini....danish bila aku ckp je nak g mkn kat kedai upin ipin dok la tuntut...nak tgk bola pun tak senang....

Sini la tmpt pertama yg danish tuju....selagi tak jumpa yg berkenan selagi tu la duk situ...last2 note book kecik je yg dia amik...tu kt soping mall pun ada....

Ada air Ipin Upin & kak ros....danish mula2 ini yg sebuk dia nak...sekali sbb sebuk tgk benda lain jadi lupa order air upin ipin....bila dah order huby baru teringat...so panggil bdk waiter tu blk tanya mcm mana rupa air upin ipin....so bdk tu tjk blk buku menu....

Danish order air Ipin campuran apple & rebina....nak amik air Upin sblm tu dah ada order fresh oren...not bad juga rasanya...makanan dia pun ok...serve pun cpt....

Hilang dah kempunan nak mkn kt restoran upin ipin ni...sblm ni tgk review org je....sbb jauh ssh nak pegi...kalau kat area umah bila2 leh terjah hehehe...


6 comments:

bonda dadif aka akish said...

menariknye...napela dia tade bukak kt jb...=)

ஐ๑makdara TERdiva๑ஐ said...

pernah mkn sekali kat sini..food not bad la.. :)

Alida Ali said...

Bonda Dadif : tu la jauh...sy duk kajang pun baru ni merasa g dah kebetulan kt sana...

Makdara : Not bad kan makanan dia...sedap gak...

Mr. Z and Mrs. Z said...

penah makan sni tp biase jelah kk ida.cume air die jer special sbb kaler wane wani kan.hehehe.kalo tghari saya suka mkn kat restoren Qaseh area ctu.deret Elken.kat ctu sedap kk ida.

mama tims said...

wah teruja nak makan sini..mesti anak2 sya suka..

Alida Ali said...

Mrs Z : bawa budak2 je yg srnk..diorg kan suka upin ipin hehehe...

Mama Tims : Bdk2 srnkkan pegi situ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...