Nuffnang

Sunday, April 24, 2011

Orderan....

Selesai juga...masa utk disimpan di dlm peti ais...ini adalah orderan regular customer di ofis...

Masa utk rehat setelah sehari suntuk duduk kt dapur...


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

9 comments:

Mr. Z and Mrs. Z said...

akak jual ape?

Yan said...

apa bendanya tu.. Boleh buat delivery ke?

Lia said...

wahh byk order ye akak.. rajin betoi ye.. :)

Alida Ali said...

Mrs Z : Tu adalah popia..tp yg frozen belum di goreng...

Kak Yan : Saya bkn komersil kak tu kalau org order je saya bt...klu delivery cod leh kot klu pos alamatnya basi la...tp saya bkn sentiasa bt pun...

Lia : Rajin ikut masa je...klu rasa nak mkn atau org order baru buat...

kAy's said...

ceh...ader bisnes upenye k.ida ni yer...hehe

ieda said...

wah2 dasat lah dik .. masuk2 dah umah baru .. cantik header tuu simple and cute :)

dan ada business baru nie .. tahniah .. alhamdulillah rejeki kan dik :)

Alida Ali said...

Kay : Bukan buss besar2an pun...klu ada org order baru kak ida buat....

Kak Ieda : Tq kak...tak la kak buat utk mkn sndiri atau kwn ofis order je..klu tak ntah setahun sekali je kot buatnya...

Shahayu said...

tahniah...pandai business ye sekarang... bleh la order area kl ni??... akak memang suka frozen food ni.....

Alida Ali said...

Saya mls sebenarnya nak bt buss..tu pun klu org order je..klu tak jgn harap la hehehe...mmg saya bukan jenis buss minded hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...