Nuffnang

Thursday, April 14, 2011

Miniature Perfume...

Aku & member2 ofis ni mmg suka beli miniature perfume & buat collection...sebenarnya beli yg kecik2 ni senang nak bawa travel....kalau besar2 tu pakai kt umah ok la....

Baru2 ni kami order online 4 jenis miniature ni....ini utk sorang satu la....aku nak cuba bau brand Britney Spears...nak yg radiance takde lagi miniaturenya so ambil curious...
Ari tu kat airport aku test bau Britney Spears Radiance ni aku dah jatuh cinta kekeke....tambah botol dia cun sgt...menyesal lak tak beli...takpe bulan depan g airport lagi...harap2 kali ni berjaya la beli...kat sogo ari tu nampak tp tak belek lak brapa regenya...

6 comments:

LanaBusyBee said...

yang kecik2 tu pun ntah bila abeh kan, xrugi pun beli yang kecik2 ni, sebab pakai sikit ja dh wangi kan..mau yang besaq gabak tu, bertahun2 baru habis huhuhu

Alida Ali said...

Akak punya dari tunang dulu tak abis2 lagi...lbh 10 tahun dah..abis dah pakai yg baru hehehe....

ieda said...

aah cumeinya dikk .. wangi kan :)

A D I A said...

adia pun dari zaman hantaran kawin punya poerfume pun ak habis2. tak smpat habis sbb asyik dapat hadiah perfume je heheh. elokbeli miniature ni kan, leh pakai byk2 jenis.

Yan said...

oo suka kumpul miniture ye..

akak suka romance by ralph lauren tu,, dah pakai 4 botol tu.. heee.. setia dgn bau. now pakai chanel.. sedappp...

Alida Ali said...

Haah kak yan suka kumpul...pakainya jarang...skrg tgh suka pakai guess punya....yg lain2 simpan dulu...pakai pun ikut mood...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...