Nuffnang

Saturday, April 16, 2011

Cuci Mata Je La....

Baru2 ni tergerak hari nak tgk umah contoh...ternampak kt Kajang 2 ada buka perumahan baru...Nadayu 2....tp masuk2 kawasan tu tgk dari jauh pun tahu tak mampu whahaha...so trskan jln tak tgk pun showhouse dia....

Tiba2 nampak ada lagi satu kawasan perumahan nak naik....pergi la merayap...ini berani nak masuk sbb tak nampak gah sgt....

Cantik kawasan rumah ni...cat lak kaler hijau my feberet kaler...tp phase 1 ni dah sold out la.....bangla yg jaga tu ckp rege dlm RM230k....tp utk phase 2 gila mahal wpun sama sf dia dlm RM320k.....waaaa ruginya tak tahu awal2... baru tahun lps berjalan project ni under Metro Kajang...

Keluasan dlm pun boleh thn juga la....

Bilik dia pun cantik....org macam aku yg tak kaya ni kalau dpt rumah ni pun dah seronok sgt...penat dah la nak duduk rumah atas angin mcm burung ni...teringin la gak nak duk umah bertanah huhuhu...sapa tahu kat area kajang atau bangi yg ada project perumahan baru...meh la share2 info dgn aku....

4 comments:

zatil said...

Kita pon suka umah kaler ijau :)

Rasa byk umah kat kajang/bangi Alida..my sis kat saujana impian..

mummysyafie said...

insyallah..satu hari nanti akan jadi milik awak gak ida..

Lia said...

simple but nice kan akak...

Alida Ali said...

Zatil : byk nak cari je mls...area saujana impian mahal2 rasanya...
Nor : insyallah ada rezeki tp tak tahu la bila...kena kumpul duit dari skrg...
Lia : mmg cantik...simple je...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...