Nuffnang

Thursday, March 31, 2011

Restoran Village View...

Semlm bonda in law baru sampai dari tanah suci menunaikan umrah...so BIL aku awal2 dah plan suh booking tmpt mkn kt area umah kami Bangi....

So pikir punya pikir last2 decide g Village View je...sbb Retoran Dusun Gearbox dah pangkah sbb makin lama makin tak sedap....N3 aku sejak 2 menjak ni asyik berkisarkan makanan je....mcm mana nak diet...

Kami amik pakej utk 5-6 org mkn...bgs gak pakej yg disediakan...harga & makanan mmg berpatutan...SIL asyik puji je sedap....kalau tak sedap mati kena pancung hehehe...

Baget diorg sampai dari KLIA kul 9pm...sekali lewat dkt 40 minit...sejuk dah makanan yg kami order...danish pun dah kelaparan so kena la order makanan utk dia dulu...amik kids platter je......tp lps tu nasi dia belasah gak...mcm mana la tak montel mcm tu...

Sebahagian dari makanan yg di order....mmg puas hati...before this takde la order byk mcm ni...lain kali klu nak mkn mmg cop kat sini je la.....kat bangi ni ada dua cawangan Village View ni....satu kat Soho betul2 masuk highway bangi...satu lagi kt Jln Reko...yg Jln Reko lagi puas hati sbb restoran dia mmg besar....



3 comments:

ieda said...

bila nak makan , makan je dik .. cuma letak jgn banyak lah .. itu tips akak .. amik semua .. tapi tu sikit .. tu sikit .. dah jadi penuh pingan kan .. ekkeke janji dpt rasa semua :))

makdara TERdiva said...

jgn kesahkan ape yg x boleh dimakan,tp enjoy setiap makanan yg dimakan..

Alida Ali said...

Kak Ieda : tu la skrg kurangkan nasi..lebihkan lauk kekeke...

Makdara : btl tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...