Nuffnang

Tuesday, March 1, 2011

Murtabak Singapura...

Murtabak singapura tp hanya boleh didapati di BBB...BBB tu Bandar Baru Bangi ye kawan2...macam promote pulak...

Sebelum ni selalu juga mkn kt restoran ni...tp selalu bfast order roti canai atau nasi lemak je....disebabkan baru2 ni kecoh masuk dlm JJCM semua org sebuk cite...tergerak hati nak cuba...btl ke sedap....

Kami hanya order yg 1 layer je..tu pun RM5...wpun 1 layer tapi besar...puas la mkn utk 2 org...siap lbh leh bawa blk lg kekeke....rasa? not bad la banding murtabak pasar mlm kan...sesuai la dgn rege RM5 tu....kalau 3 layer maybe lagi best kot...rege pun lbh dari RM10....ada 3 jenis...ayam, daging & kambing...tp kambing paling mahal...1 layer je RM7 rasanya....

Sapa2 nak rasa boleh la pegi seksyen 1 area tempat harun din...sapa2 duduk bangi cfrm la tahukan tapak psr mlm selasa & sabtu berdekatan pejabat pos...

9 comments:

ieda said...

nampak cam sedapppp sgt2 .. ermmm leh layan sesekali nie :)

umi aiz said...

leh thn jugak rasa nye kan kak, tapi sha makan murtabak ori punye masa g singapura 2008 xsilap lg besar blh share 2,3 org lg...sedap pulak tu.. 2,3 kali g kedai tu mkn coz sedap sgt

Alida Ali said...

Kak Ieda : blh thn gak..meh la dtg kajang leh saya belanja hehehe...

Umi Aiz : ye ke mggu dpn g singapore leh rasa murtabak sana pulak...

Mama Khairan aka Rudy said...

yummy .. yummy ..
camni tak payah jauh2 gi spore ..
ingat td pegi cuti2 msia kat spore :P

Alida Ali said...

Tu la dekat umah je dah ada muratabak singpore...mggu depan g singapore leh rasa yg ori pula...

Salbiah bt Karim said...

kedai dia area pasar malam tu ke?

Alida Ali said...

haah btl2 sebelah pej pos...ada deretan kedai..

tims said...

wow...cam sdap tu..nak try la nnti..tp tak tau kat mane ni,bbb tau la tp area mane?..
anyway sis folow alida,nnti terjah n folow sis ye..tq

Alida Ali said...

Bangi seksyen 1..kalau tahu tmp harun din tu mesti tahu kt area mana..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...