Nuffnang

Monday, February 28, 2011

Maher Zain Live In Concert

Tahun lepas tak dapat pegi..so tahun ni bls dendam...awal2 tahu MZ nak buat konsert kitaorg dah plan sendiri....takut la kempunan melepas lagi so kena la cari alternatif sendiri...

Kami antara yg sampai awal....dlm kul 8pm dah masuk stadium...ke mana2 pun kami mmg tak suka lambat nanti kelam kabut....dpt seat pulak sebaris dgn kak mazia & kak sab best la dekat dgn member2...cian wawa & fizah tercampak kat tempat lain....tp still leh nampak diorg...sbb A dgn G takde la jauh sgt...

Yang tak bestnya kami duduk tepi stage...aduii la tak nampak MZ dgn jelas pun sbb di hadang dgn besi2 audio tu...kenapa letak kt tepi tu pun tak tahu la...sah2 tepi2 situ ada penonton yg duduk.....selamat la MZ tu gerak2 depan stage...klu duduk kat tgh je cfrm la sampai ke sudah tak nampak bayang...

See kak sab smpt juga tgk kamera hehehe....danish masa ni dah boring tahap kritikal dah...mcm2 dia nak....dahaga la nak terkucil la...penin btl...sblm tu dia yg xcited nak tgk MZ...

Apa2 pun mmg best...mula2 masa lagi Insya Allah dia ajak jemputan dari Indonesia utk nyanyikan versi malay...kami igtkan maybe sbb dia tak hafal so dia jemput penyanyi lain...last2 masa penghujung baru dia nyanyi...masa ni baru la best sgt2...aku lak yg lbh xcited hehehe...

7 comments:

Mr. Z and Mrs. Z said...

waa..jumpe maher zain

ieda said...

waaaa seronok tuu leh tgk maher zain live ... encem tak dia tuu ??

kalau dia bukak topi dia agak2 masih encem tak ?? ekekek

Alida Ali said...

Mrs.Z : tgk dari jauh...dpt dgr suara MZ je...

Kak ieda : hsome gak buka topi ada video klip yg dia tak pakai topi hehehe...

fyka said...

acu, nape tak ajak fyka sekali?
melepas lagi huuu

Alida Ali said...

Ala igtkan tak minat..lama dah booking tiketnya...

zatil said...

Wah..Alida, besnyer dapat tgk MZ....kita pon suka sgt kat dia...
Alanghkah bagus, kalau ada artis tempatan yg mcm MZ..

hehehe sian Danish...boring sgt tu..

Alida Ali said...

Tu la lama2 dgr lagu dia jadi suka lak...danish mana leh duduk setempat lama2 cfrm panas bontot dia...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...