Nuffnang

Tuesday, March 29, 2011

Hard Rock Sentosa Island...

Pestime aku jejakkan kaki ke dalam hard rock...sadiskan...thn lps g jakarta aku tak join diorg pegi hard rock sbb tak x larat nak jalan.....

Model tak bertauliah kekeke...ini je yg ada pic kat luar hard rock....bagi la diorg glemer sekejap....kami masuk pun sebab ikut kak lili nak cari baju...last2 aku tersangkut gak selai....sebab sekali pandang baju tu kat disply aku dah jatuh hati...

Ada mamarazi lak kat luar snap pic kami masa tgh nak test baju....maklum la baju kena la xtra saiz kekeke...kalau t-shirt cfrm la muat tak perlu nak test....ni baju baby-T kena la test kang tak muat mcm sarung nangka lak....

Best juga hard rock kt sini..beli 3 helai t-shirt yg ke-4 dpt 50% less...bila balik rasa rugi tak beli selai utk huby.....takpe nanti bln 5 boleh beli utk huby lak....sekali dah beli cfrm lps ni rajin nak bt collection hehehe......


4 comments:

A D I A said...

bila gi oversea, sure singgah hard rock dorang. tak singgah tak sah. ni semua sebab nak collect barang :)

Alida Ali said...

Tu la kan...sy pun dah berjinak2 ke arah itu...

zatil said...

aah cantek la Alida t-shirt biru nih..uwaa i pon x pernah g HRC ni..pernah pergi kat penang jer..hehehe..

Alida Ali said...

Tu la sy sebab temankan kwn...klu g sendiri cfrm sampai tua tak g...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...