Nuffnang

Friday, January 7, 2011

Contest Muslimah Paling Bergaya....By Yana...

Sempena hari jumaat yg mulia ni dapat pula contest dari Yana bertajuk muslimah paling bergaya...sesuai sgt la tu.......

Saje je join nak bg semangat kat yana, maybe next time yana akan buat lagi contest yg lebih menarik & jemput saya hehe....

Syarat-syarat penyertaan adalah seperti berikut:-
  1. Mesti mempunyai blog dan bermastautin di Malaysia - Confirm
  2. Sesiapa jer dialu-alukan, follower @ not follower tapi selalu-selalu lah jenguk ke blog ini-Done
  3. Warganegara Malaysia, beragama islam - Confirm
  4. Upload sekeping gambar anda yang menutup aurat dan mempamerkan ciri-ciri muslimah,gambar boleh beramai-ramai dan secara individu asalkan anda ada di dalam gambar tersebut - Done
Gambar yg dipertaruhkan....

Knapa pic ni ye?...sebab kata muslimah kena la pakai baju kurung duduk bersimpuh mcm tu...baru la nampak muslimah sejati hehehe...tambah2 duduk kt pangkin buluh mcm zaman dulu-dulu....tp nak kata bergaya tu idok la kot....Yana ok ke pic ni ada peluang utk menang tak hehehe....

5. Buat entry tentang contest ini dengan tajuk "Muslimah Paling Bergaya", ambil banner dan
link kan terus ke link entry contest ini - Done
6. Tag kan kepada 2 orang rakan anda dan pastikan mereka tahu - Done

1) Ruby
2) Anoy

7. Tinggalkan link anda di ruangan komen untuk saya menjejaki anda- Done
8. Jawab 2 soalan mudah:
  • Perlukah Pn Ermayana menganjurkan contest @ G.A pada masa akan datang? Mengapa?
  • -Perlu la sbb kami2 boleh dpt hadiah kalau menang...hadiah pun best2 cfrm la nak join....
  • Mengapa anda rasa anda patut menang contest ini?
  • -Knapa patut menang ye...sbb saya nak hadiah2 tu hehehe...selalunya tak menang pun...ni namanya cuba2 kot2 bertuah...
Sesiapa nak join yg aku tak tag pun persilakan la ye...hadiah2 dia pun menarik...nak tgk hadiah boleh terjah belog juzsimplemummy.blogspot.com...



9 comments:

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Waaa menarik contest ni... Mcm nak try la... hehe..

Dunia Mayaku said...

thanks ae alida joint...tima kasih...cam gaya ibu sejati + mithali pn ade...hehe

Yan said...

Muslimah sopan gitu..Ayuu...

Alida Ali said...

Miss Mirror : join je wpun tak kena tag kan yana...
Yana : Takde la mithali sgt hehehe..
Yan : sopan sbb duduk bersimpuh je kot kak...hakikatnya saya brutal...

Zatil said...

Ayu gitue Alida..
Cam nak join jugak..tapi x de gmbar yang menarik..

Alida Ali said...

Ala byk tu pic yg menarik...jom la ramai2 join...

Dunia Mayaku said...

yer...joint la you all semua..boleh berkenalan lg...hehe..

jasayu1 said...

cantik..cantik... nampak muslimah yg ayu(pnjam nama sya sat...) insyaalah bole menang.....x berpeluangla sya nak menang kalu joint....heheheh

Alida Ali said...

Join je la kak ayu...sy cfrm dah takkan menang hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...