Nuffnang

Friday, December 31, 2010

Y.E.S - Jusco....

Hari ni saje 2 jusco aku pegi...dah mcm duta lak melawat jusco hehe....pagi2 kuar g jusco equine dulu sbb aku ada benda nak beli....

Ini la yg aku beli....minggu lps pegi nampak butik Ladylike ni baru buka...ada sale kaw2 punya....sampai 70%...ada yg 3 helai RM30...aku sempat sambar 5 helai ..masa dah kuar nampak lg selai ctk masuk blk...tp huby sudah jeling la so kena la beredar huhuhu....

Tu yg aku jadi tak keruan hehehe....asyik teringat2...lagipun baju jln2 aku dah byk mcm tak ctk...alasan kan....aku kalau jln tak suka pakai kemeja atau blouse...lebih selesa pakai baby-t...dulu boleh la amik saiz S/M skrg jgn harap...kalu tak L cfrm XL waaaaa...

Abis urusan kat Jusco equine kena blk sbb huby nak g sembahyang jumaat....aku lak trskan perjalanan g htr seluar danish utk pendekkan...sbb nak amk trs kena tunggu dlm sejam....so g lak merayap ke jusco bandar mohkota....mmg cadang nak beli brg2 danish mcm botol air & pembalut buku...so alang2 kan ada tujuan...


Danish lak pantang nampak kek.... singgah pula secret resepi sebelum balik...tapau je la lagipun baru makan kfc masih kenyang lg....tp klu ikut perut danish kalau boleh trs nak mkn....kena tahan dia suh mkn kt rumah je....

Agak2 mlm ni kt putrajaya ada bunga api tak...alang2 cuti kan leh la melepak tgk kalau ada....

3 comments:

ieda said...

amboiii sampai 2 jusco adik terjah .. heheh sakan berbelanja nie .. :)

huhuhuu danish mcm anak2 akak kalau nampak kek suke jugak tapi x berani nak request sbb mgkin mereka dah tahu ibu mereka x bagi makan kek huhuhu

Yan said...

Akak punya lah lama tak ke Jusco. Tu yg tgk wayang baru sampai ke Jusco.. Tapi memang boleh ganti Siti NH jadi duta JUsco lah..


Ari ni tak ke mana2 just buat activity ni je
http://yan-yanjournal.blogspot.com/2010/12/kebab-yan-and-roti-pita-qis_7940.html

Alida Ali said...

Kak ieda : xde soping apa pun tu je la..saje melawat jusco hehe..danish pun bab kek semua kena monitor sekali sekala je bg makan.
Kak yan : tu je tmpt yg senang nak pegi..area umah ni je ada 3 jusco yg dkt nak pegi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...