Nuffnang

Wednesday, December 15, 2010

Tudung + Jeans = Tudung Jeans

Cun tak? ckp la cun hehehe....tak sabar nak tgk live...harap2 dpt nanti cun la seperti di dalam gambar...
sapa nak cuci mata leh masuk blog Diana...Diana pinjam pic ye...

7 comments:

gee ryder said...

macam² pesen tudung skg ek :)

Alida Ali said...

Tu la tudung pun org dah bt berfesyen2 ctk2...

makdara TERdiva said...

wah! macam nak rembat 1 jer lah! :)

Alida Ali said...

rembat jgn tak rembat...tp byk dah sold out...saya pun last minit baru tergdik nak beli dptwarna x menarik sgt...

linda said...

sapa yg jual tudung ni sis?simple but nice tengok.. :)

jasayu1 said...

Chantek2.. beli kat aner??? brapa hengget???? ... akak ayu berkenan la...

Alida Ali said...

Kak Ayu & Linda : boleh masuk link yg saya bg tu...urusan jual beli mmg takde masalah sbb dah biasa beli dgn dia...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...