Nuffnang

Monday, December 20, 2010

Red Velvet...

Dengar nama je dah rasa terliur & glemer kan....aku dah lama aim kek ni...tp tak tahu nak beli kt mana....sah2 kedai kek belum ada lagikan...kalau ada pun rasanya yg Seli beli kt Subang nun...tak koser semata2 nak beli pegi sana....

Ini ropanya cupcake red velvet yg aku order dari Delicious Cuppies....mmg delicious la...tak rugi beli...yang rugikan aku share dgn budak ofis so rasa tak cukup lak makan hehehe...nama lagi nak rasakan takleh order sekali byk2....lps ni dah tahu rasanya yg superb sedap order 25 ketul pun takde hal cfrm abis...danish je leh mkn sepuluh hehehe...

Danish mmg hantu kek...tahu je aku nak amik kek dah xcited....baru brapa minit kete jln dah sebuk nak mkn....

Cuba tgk muka danish....makan dgn nikmatnya...ini bukan lakonan semula ye mmg real punya....dalam kete je dah abis 3 ketul hehehe...

Kenal mimie owner DC ni dah lama kat blog...selalu tgk je dia update pic2 kek yg mengiurkan...baru ni terasa nak order.... trs mesej mimie kt FB....tak srnk bermesej kat FB kami berBBM lak....Tq mimie rajin layan saya hehe..nanti nak order Devil'Choc Cake lak... nanti apa2 saya roger kt BBM ye...

15 comments:

makcikrehan said...

wowww... mimie hamdan memang malatopss..hehehe

Alida Ali said...

Hehehe tu la member makcik rehan jugakkan hehehe...

eynda said...

Wah!! Dengar nama cc dah tau sedap...dengar nama pembuat cc konfirm memang cc tu sedap!! :-)

Alida Ali said...

sedapppp cfrm la eynda kena order dgn mimie...pestime jumpa mimie best...tak leh nak sembang2 lama2 sbb masing2 ada hal...

ieda said...

dikkkkkkkk
sedapnyaaaa nampak cc tuuu huhuhuh
akak kalau mahal tapi sedap dan menarik nie x kesahh dah ..
janji anak2 suke + akak pun suke heheheh

Alida Ali said...

Cuba la order...cfrm tak rugi hehehe...

A D I A said...

dari gaya tengok danish memodelkan cc tu, confirm sedap ek. cc perasa red velvet ni penah makan kat wondermilk damansara. sedap.

Alida Ali said...

Haah model ni mkn apa pun nampak sedap...bestkan red velvet ni...

mimie1678 said...

alahai... teruja baca entry nie.... hehehe... tima kasih bebyk sbb order ngan mimie.... muahhhsss.... YN pun suka sgt RV nie... bila wat kek jer mesti dia tanya... kenapa tak wat kek kaler merah.... hehehehe....

Alida Ali said...

Tu la budak2 pun suka...mak budak apa ntah lagi...sy kek memilih sgt mkn...kalau yg sedap & btl2 citarasa saya je saya mkn...

Just Call Me Bitt said...

yummehhhh sedapnyaaaa

Alida Ali said...

sedapppp...

gee ryder said...

wallaweyy sedapnyeee...
aunty nak sket danish hehe

athirah said...

ske RV jugak!!! huhuh... slalu bli kat subang.. xpun the curve.. huhuhuh....

Alida Ali said...

Gee : danish dah abiskan dlm kete lg hehehe...tp bkn semua la sbb kek tu share dgn kawan...

Athirah : tu la kak tahu kat subang ada tp x pernah pergi lagi..the curve pun ada ye...boleh la cari nanti klu pegi sana..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...