Nuffnang

Monday, October 4, 2010

Open House Di Hujung2 Syawal...

Sabtu ahad adalah hari gantung periuk..sebab g open house org je hehehe...so jimat la beras umah den....

Kita mulakan dgn hari sabtu dulu....tghari dah bersiap sedia utk keluar ke umah Manager HR....tp sblm tu tunggu kwn2 lain sbb nak konvoi sekali...sampai ngnatuk2 menunggu...tp mmg sabtu tu rasa ngantuk je la...haish tak tahu knapa...kalau tak kuar cfrm aku dah membongkang atas tilam dah hehehe...

Menunggu ketiba konvoi2 dari BTS...rumahnya kt seksyen 3 so tunggu je la kt petronas yg ada kt sana...senang org tahu sbb satu je petronas yg ada kt seksyen 3 bangi tu...tp nak cari umah melilau gak padahal dlm perumahan blkg petronas tu je...

Apa tu yang kak sab belek hehe....sama lak kaler baju kak sab dgn en taib...

Kemudian berkonvoi lak ke prima saujana umah kak hidayati x-enc...kali ni aku lak yg mengetuai...ye la aku dah biasa jalan ke sana...lagipun umah abang aku pun area situ gak...kena la bawa slow2... ye la konvoi 5 kete tu...kang tertinggal sebuah penat lak nak cari blk...

Comel je akma pakai baju kurung sedodon lak tu dgn mama...kalau mama dia dukung dah tenggelam la akma..hehe macam sesumpah lak aku tgk bila akma duduk kat mama dia...

Habis beraya kami merayap ke lain....kali ni project lain lak bkn mkn hehe..tu tgu n3 lain la kot....

Hari ahad pagi2 huby dah kejutkan ckp dia ada main futsal kt damansara...aku pun baru tahu time tu...dlm mamai2 leh lak terpikir...dah alang2 g damansara leh la g open house Ana...kalau takde sebab mmg pikir 10 kali gak nak pegi..maklum la dari kajang ke shah alam....dgn pantas mcm spring aku bgn hehehe....

Kejut danish siap2 semua trs kuar...gila awal kuar...7.30 pagi dah kuar...danish bising la juga dia tak cukup tido...selalu dia la paling pantang ayah kuar mesti nak ikut...ini sbb dia tido kul 2 pg tu yg mls kot nak bangun...

Jom intai umah Ana...ini pun snap dari kete...umah Ana yang ada khemah tu ye...pestime tau aku jln kat area bukit jelutong ni...merasa la gak pegi sana walaupun meraba2 cari jln...selamat Ana ada bg landmark kt FB...kalau tak cfrm aku patah balik ke kajang....tu pun dah berpusing gak la...patutnya dari damansara lalu trs kt kpg melayu subang lagi dekat...tp kitaorg dah patah blk lalu ikut federal...dah sampai baru teringat dulu pernah lalu dari kpg melayu subang ke shah alam nampak signboarg bukit jelutong tu....

Malu nak snap2 kat umah Ana...tunggu Ana tag dlm FB je...tu pun snap curi2 pic tuan umah tgh sembang hehehe jgn marah ye Ana...comel je Ana kecik molek je...tp takde la segan sgt sbb Ana mmg peramah....nanti ada rezeki leh jumpa lagi...cuma sayang sikit sbb tak dpt jumpa eynda sbb masa aku sampai eynda dah blk...maybe next time kot...

4 comments:

aNa SuZaNa said...

ooo.. gmbr curik ye.. kikiki.. mekasih dtg yeee..

Alida Ali said...

Segan nak minta pose beria2 ramai sgt org hehee...dah upload ke pic ari tu...

~ana~ said...

minggu depan, no more gantung periuk..open house dah habis...kena masak la plak..hu3x..

Alida Ali said...

Lps ni cfrm la kena masak...tu pun weekend je la hehehe...hari keje kadang2 je...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...