Nuffnang

Monday, September 27, 2010

Open House TEKUN Jumpa Siti Nurhaliza....

Penat ni baru blk open house belakang ofis ni...open house TEKUN Berhad....Tekun mmg tiap2 thn buat open house..ofcoz la jemput kami yg jiran dia ni kan...kali ni jemputan dia beria2 sikit siap bg kad jemputan....

Sampai2 trs cari makanan...nak bt apa lagi kan...sambil cari2 tmpt sekali Dato' Noh Omar sampai...kena la berdiri bagi laluan....masa diorang bgth sapa2 VVIP yg ada sekali kuar nama Dato' Siti Nurhaliza...wow masa bila lak dia ada tak nampak pun...

Apa lagi mkn pun tak tenang...maklum la aku kan minat siti..Kak sab jgn muntah ye hehe.....so jom layan pic2 kat sana ye...

Sambil mkn cendol pun leh posing apa hehe...

Fizah x dpt masuk dlm pic sbb tak muat wahahaa sbb kami 4 org pun dah penuh...

Selamber badak je aku g kat tmpt VVIP sbb nak snap pic Siti...tp tu la semua pic Siti ada lak terselit Dato' Noh Omar ni....kecian Dato'Noh Omar hilang populariti dia dek kerana duduk sebelah Siti...so meh aku zoom sikit..

Pakai BB pic tak brapa ctk la...rugi tak bawa digcam....comel la Siti ni kecik molek je...sapa ckp dia gemuk? xde la comei je aku tgk face to face...

6 comments:

HasnolMizam said...

Haiya.. rugi tak pergi makan free.. rasanya dapat email invitation jugak.. terlupa lak. Yang duduk sebelah Siti tu Datin Normaziah (CEO Kayla Beverly Hills / K-life & CEO Megapadu), bos wife saya.

CRAZYBEAUTIFUL88 said...

cantiknyer siti, dari dulu hingga sekarang

Alida Ali said...

Tak kenal la sebelah siti tu...kenal Siti je hehe..tu la rugi tak dtg...penat2 je kami scan email to all...

Alida Ali said...

Cantikkan Siti ni kak..jeles tgk dia hehehe...

gee ryder said...

siti sorg je ke? abg k mane? hehe..

dlm tv nmpk dia gemuk haha

Alida Ali said...

Siti sorang je...artis lain ada gak la 2-3 org tp tak femes...abang K penat kot byk g open house tmpt lain hehe..

Tu la btl dlm tv nampak gemuk kt luar kurusnya...kalau la sy msk TV alamatnya lagi la penuh tv tu hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...