Nuffnang

Monday, October 4, 2010

Masuk cepatttt....TTM buat LUCKY DRAW!!

Sticky Entry Sehingga Lucky Draw ni Tamat...Entry Baru Kat Bawah ye...

Pagi isnin ni memulakan blogwalking dgn membuka blog TTM...Srnk tau baca blog TTM ni cfrm korang akan ceria sebelum memulakan kerja...So apa lagi meh la masuk SINI...

sekali masuk2 tgk wow TTM buat lucky draw...hadiah dia punya la menarik CORELLE...igt senang ke nak beli kt malaysia yg harga dia mahal tu...lain la TTM duk melben tiap2 hari pun leh borong hehehe....

So saje je suka2 masuk mana tahu kot2 untung sabut timbul....Sapa2 nak join leh la tgk bawah ni

*
*
*
*
*
*
*

Yieeehaaaa...
*sambil lompat keluar*

Berita gumbira untuk andaaa!! *Kalau tak gumbira pun buat2 je la gumbira ye..macam la tak biasa kannn :D*

TTM korang ni dah sampai seru nak buat LUCKY DRAW kat Dapur Malus Domestica hari ini.

Semua yang layak memenuhi syarat2 di jemput untuk menyertai LUCKY DRAW ini.*haku ni kalau bab bagi ayat formal memang lemah*



TOPSYTURVYMUM FIRST LUCKY DRAW!


INI HADIAHNYERR..

TENG TENG TENG!



16 Pc Dinner Set
Click on above image to view full picture

16 Pc Dinner Set

Product Information

4 Dinner Plates, 4 Bread & Butter Plates, 4 Soup / Cereal Bowls, 4 Stoneware Mugs

Additional Information

Item Code
1065856
Weight
4,275g
Category
Dinnerware
Pattern
Geometric

Product Descri

ption

Corelle Dinnerware range is break, chip, scratch and stain resistant. Its made from a unique material called Vitrelle which compresses two layers of different glass compositions, so it's incredibly tough. It's microwave. Dishwasher and oven safe.





Syarat-syarat penyertaan:

1. Anda adalah seorang blogger. (InshaAllah lain kali aku buat lucky draw utk blogger dan reader pulak ye)- Yup mmg saya seorang blogger

2. Beralamat/mempunyai alamat di Malaysia.(Bermakna yang berada di luar negara juga boleh menyertai kalau ada alamat di Malaysia.) -Ofcoz la orang malaysia...tinggal pun kt sini...nak tgk alamt ke hehehe..

3. Penyertaan mesti dibuat di dalam bentuk entry secara STICKY POST di blog anda. Caranya, copy je la entry ni.(1 blog cuma layak masuk satu penyertaan sahaja.)- Sudah dicopy...

4. Setelah siap buat entry, sila hantar link penyertaan anda di ruangan komen entry ini. (Nanti aku masukkan link blog anda kat entry ni)

5. Tarikh tutupnya adalah bila-bila masa sahaja dalam minggu ni(Sebelum Isnin depan 04/10/2010). Aku akan buat entry kalau dah tutup. Bila dah tutup, maka boleh hilangkan sticky post tu.

6. Pemenang akan dipilih DI SINI.




TUAH AYAM NAMPAK DI KAKI
TUAH ANDA SIAPA YANG TAHU
*tak koser feeling2 cam abg karam hahaha*


8 comments:

TopsyTurvyMum said...

Thanks Alida!

Good Luck ye:)

Hehehe..Lucky Draw ni tak yah puji-pujian pun..ahaks..koser mak mintak2 puji taww..ahahaha!

Alida Ali said...

ok la kot pui2 leh dpt hehe..main2 je ye..saje suka2 msk support akak..

gee ryder said...

wah bestnye hadiah tu..teringin nk masuk hehe

Alida Ali said...

Masuk la mana tahu kot2 menang...

NeenaAnuar said...

bestttttttttnyer hadiah diaaa!!! anyway.. good luck sis! ;D

TopsyTurvyMum said...

NO.3

mummysyafie said...

hadiah lumayan ni..

Alida Ali said...

Ko x join ke nor..aku biasa la mmg takde bertuahnya...cfrm x menang...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...