Nuffnang

Wednesday, September 22, 2010

Mari Kita Tampal Menampal Utk Cantikkan Bilik...

Cantik ke? biasa2 je la...cumanya ada benda baru nampak la menarik sikitkan...mula2 cuba kat bilik danish dulu...bilik kami tak leh buat lagi sbb byk nak kena make over...Bilik danish dah cat mula2 masuk umah dulu...tp bkn dia tido pun kt situ...katil pun takde sbb dia masih lagi tido kepit bawah ketiak ayah hehehe...
Before...
Habis rosak dinding tu aku cabut benda2 yg melekat sebelum ni...kuat pulak pelekat tu sampaikan tercabut sampai nampak simen...lps ni kena la cat balik...slmt cat mmg ada je standby kt umah...

After...
Ini je hasil nya...mcm tak complete lagi sbb tak cukup pelekat tu...aku cuma beli 2 je...so dpt la 6 batang pokok tu...nanti nak cari rama2 lak nak penuhkan bahagian atas pulak....Selalu tgk ada je org jual kt jln TAR...tp mahal la skt 3 RM10...aku beli kt kpg ni murah bangat...sekeping cuma RM1.90 je hehe...

3 comments:

ratna said...

yeayyy..dah cantik bilik.. sesekali buat make over..

POSH76 said...

beb canteklah i like hehe

Alida Ali said...

Ratna : tu la jemu tgk benda yg sama..kena ada perubahan...

Posh : leh la buat lps ni...kalau pilih jenis mmg rambang mata...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...