Nuffnang

Thursday, June 24, 2010

Jcard Taman Equine....

Sakit hati betul la...penat2 aku taip simpan dlm draft...sekali buka balik hilang pulak...hangin hangin satu badan....

Terpaksa la aku kena taip lagi sekali....mesti byk dh lupa hehehe...smlm kan aku ada bgth ada jcard kat jusco tmn equine....mula2 mcm nak pegi ke tak nak...sekali bbm huby bgth nak pegi dia lak suruh carikan seluar track utk main futsal sabtu ni...yg panjang dh ada nak lak yg 3 quarter....so daripada nak taknak pergi terus nakkkkkk.....

Sampai pintu jusco tiba2 ada tragedi oktober lak...adoiii kelam kabut btl la...tiba2 cari card tak jumpa lak dlm purse...mcm mana nak masuk ni...dah call huby pun dia ckp takde...so kena la buat muka tebal tanya kaunter kalau card hilang mcm mana....selamat la boleh buat baru guna account lama cuma kena byr RM5 je....fuhhh lega sikit.....

Masuk2 terus terjah ke bahagian kanak2 sbb tujuan utama nak cari seluar jeans panjang tuk danish...sbb danish ni mmg ssh skit nak jumpa seluar jeans panjng yg sesuai dgn dia...kebanyakkan seluar dia semua 3 quarter.........kalau yg panjang sah2 la menjela sbb dia pakai seluar saiz budak darjah 8/10 thn....so sbb nak guna gak minggu ni terpaksa la beli nanti aku adjust la apa yg patut....

Hasil2 lain yg beli tanpa sengaja adalah sling bag & sport shoes danish....saje je gatal tgn nak belikan kasut danish sbb kasut adidas dia dah ketat...yg sling bag pun tiba2 berkenan sbb mmg lama nak cari tiba2 jumpa minat pula so terbeli gak (alasan semua tu hehehe).....tu slmt gaji tak masyuk lagi....cari2 duit2 yg terselit dlm purse je...kalau gaji dah masyuk harus la lagi lama bertapa kt jusco smlm...

2 comments:

POSH76 said...

beli time ni mmg berbaloi2...tp kalu takde J card rugi...point bnyk tu hehe

Alida Ali said...

tu la sanggup buat lain....kalau takde card pun cfrm tak boleh masuk...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...