Nuffnang

Monday, June 21, 2010

Happy Father Day...

Semalam 20hb Jun adalah Hari Bapa....walaupun aku dah takde ayah tp still boleh suruh danish wish kat ayah dia happy fathers day....smlm juga danish tiba2 nak mkn kek...dah alang2 danish nak kek aku terus la beli kek seketul....seketul pun kecik je la...sbb tahu yg nak mkn nanti danish sorang je.....
Ini la rupanya kek yg seconit tu....aku tak suruh pun tulis happy father day...budak kedai tu je pandai2 tulis...tp ok gak la......

Danish tak sabar nak potong kek.....sebelum ayah balik dah sebuk tanya bila nak mkn kek.....ayah sampai umah je trs bgth ada kek ajak potong...cian ayah penat2 balik main futsal kena layan kerenah budak sorang ni....lastnya dia potong dia yg mkn...suka hati la danish sayang oiii....

4 comments:

CRAZYBEAUTIFUL88 said...

akak pun sama sambut tapi tak beli kek, buat pulut kuning

Alida Ali said...

bestnya pulut kuning....lagi sedap dari kek....

POSH76 said...

cantek kek tu...happy father's day hehe

Alida Ali said...

hehehe...kek paling kecik yg ada...kalau ada lagi kecik lagi bagus...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...