Nuffnang

Wednesday, April 21, 2010

Treler Terbalik Di Pagi Rabu...

Sempat tau aku snap pic treler ni...Kejadian berlaku pg tadi masa otw nak ke ofis...kebetulan HP mmg ada atas riba tu yg sempat snap...klu terkocoh2 baru nak amik dari bag cfrm aku2 sekali terbalik kt situ hehe.....terkejut tau tiba2 kt selekoh tajam nampak lori sebesar alam ni terbalik.....selamat tak byk kereta takde la jem teruk...aku rasa masa aku lalu ni lori tu baru terbalik sbb takde sapa pun yg tlg....kawan aku ckp masa dia lalu dah ada bomba & polis...Ni kalau sapa2 bawa laju masa selekoh cfrm leh terlanggar sbb tak pasan sgt.....Minyak semua dah kuar aku risau je meletup....

8 comments:

HasnolMizam said...

peh.sempat ambik gambar.. aku lalu gak kat situ tadi.. masih terbalik tapi peronda dah sampai tgh nak letak kon.

Alida Ali said...

Biasa la mamarazi hehe..ni bermakna ko g keje lmbt la kan..

Salbiah bt Karim said...

oo patut la td nampak diorang letak cam pasir ke ape kat situ.dalam kul 9.30 pg td

HasnolMizam said...

Eh.. Aku datang awal 7 pagi. Tapi pintu GSO UPM tak bukak lagi.. aku pergi la breakfast dulu kat BBB. hahaha

Alida Ali said...

Salbiah : ye la kot nak tutup minyak yg kuar dari lori tu kot...

Hasnol: punya la jauh ko g bfast sampai BBB nun...

Saliza said...

Ate udah lakinya wartawan menurun le kat bini nya haha.

CRAZYBEAUTIFUL88 said...

ni kalu antor kat berita harian, mau dia bagi RM50

Alida Ali said...

Seli : wartawan tak amik gambo tu yg ida tlg amikkan nanti dia buat story je...

Crazybeautiful : Leh gak tu kak...takyah ssh2 harian metro htr kt husband saya je kt kosmo...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...