Nuffnang

Thursday, April 1, 2010

Saje Suka-Suka ...

Dari dulu teringin nak buat watermark ni...tgk blog kawan2 semua ada watermark kt pic cam best je...baru2 ni tgk kt blog viruspadu & mama aqilah ada bgth watermark yg kita boleh beli....saje2 buka link blog tu rupanya murah saje igtkan mahal.... mana tahu kot2 tak berbaloi.....maklom la nak buat sendiri tak pandai walaupun hanya tulisan....sbb tak xpert guna photoshop walaupun dah byk kali ruby ajar hehe....

Saje je email kat Eya tanya pasal watermark tu sekali cpt je dia balas....igtkan maybe amik masa la kot ptg2 ke...tp mmg pantas la eya buat keje....tak sampai sejam berbalas2 email dh dpt.....yang bestnya siap ada cara2 nak upload watermark tu....lg memudahkan keje aku....so tadi dah test masukkan watermark tu kt pic...so bawah ni hasilnya....picture dah pernah letak sblm ni....saje je nak test....

2 comments:

bizzonline said...

hehe..mekaceh..sng kan gn photoscape..

Alida Ali said...

yup senang sgt...tq ye...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...