Nuffnang

Saturday, April 10, 2010

Dapat Sesuatu Yang Tak Dijangka...

Mls nak sambung N3 sebelum ni...kang bt satu N3 berjela2 lak pening org nak baca...so aku asingkan la ye....

Lepas mkn tu huby tanya aku nak g mana....aku apa lg trs "jom g sogo leh g jln TAR sekal"...tanpa pikir panjang trs huby kuar dari bangi menuju ke KL....hehe baru je smlm mlm g KL mkn ari ni pegi lagi....lama gak tak g sogo dgn huby....yg last pegi ari tu pun dgn SIL.....parking of course la sshkan...slmt dpt gak parking dlm sogo sbb huby taknak parking luar panas danish kan baru sembuh demam.....naik 1st floor tgk ramai gila org... sogo tgh bt sale voir,applemint dan jenama2 lain....mmg menarik tp pening org ramai sgt......So ajak g jalan TAR dulu nak cari tudung....tak abis2 lagikan pasal tudung hehe....
Boyfriend aku 2 org ni tak ikut...aku suh tunggu kt sogo je sbb panas sgt ye la kul 1 masa tu mana tak panasnya....sempat tu posing ss berdua hehe....tp tak jumpa pun tudung yg aku berkenan tak ramai meniaga lagi masa aku g tu....yg jumpa tuk kak sab je 3 helai....lps tu msk blk dlm sogo huby offer beli hbag...huhu suka tau org offer2 ni....dah la bukan selalu dpt....huby siap ckp lg pilih la nak mana abg byr....ssh tau nak dgr huby ckp cm tu....

Mmg betul pun dia byrkan sekali....selalu klu dia offer pun bg je aku duit aku sendiri beratur bayarkan...kali ni dia yg g kaunter byr... lagi aku suka.....

Ini la rupa hbag baru yg jenuh melilau cari....simple je...mula2 nak kaler pink tp bila pikirkan blk nanti ssh nak match dgn baju...aku hbag ni mls nak tukar2 pakai....kalau dah pakai satu tu pakai tu je sampai jemu....adalah lebh baik cari yg senang nak match....Tq abang sebab belanja hbag... kira sekali hadiah sempena anniversary bln lepas la ni kan hehe...

2 comments:

POSH76 said...

bessnyer dpt handbag hehe

Alida Ali said...

hbag biasa je....tak mgharap pun hbag mahal2....huby nak bg pun dh syukur hehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...