Nuffnang

Thursday, February 18, 2010

TLS Fitness Center...

Sapa pernah g gym...aku dah lama plan nak g yang developer ni punya...punya la mls nak singgah padahal tak sampai 5km pun dari rumah....selalu lalu lalang tp lupa nak singgah...

Hari ni dgn semangat yg waja hehehe...aku cuba call tanya facilities dan harga dia....Utk aku yg dah beli rumah under TLS murah la skt klu nak jadi ahli....bila dgr budak TLS tu terangkan cm bersemangat lak nak try yg free trial dia....huby pun ari tu bersemangat....tak tahu la semangat lagi ke tak.....mana tahu kot2 sthn leh kurus slim melim hehehe....kat TLS ni bukan hanya ada gym je...ada gak sauna, swimming pool, mcm2 lagi la....so sapa jadi ahli leh guna semua tu bila2 masa kita nak...bestnya.....takpe kita tgk semangat aku ni menjadi ke tak hehehe...selalunya hangat2 taik ayam je...

4 comments:

Mad About Everthing said...

swimming pool kecik tapi boleh lah 4 beginner. Mlm gym memang ramai org. Weekend plak swimming pool plak penuh dgn anak cino mandi manda kat sane. I member kat situ

Shida said...

wah,bestnyer..dah nak gi fitness centre plak..lepas ni bukan setakat kurus,bertambah sihat tubuh badan..

apa2 pun,all d best..

Alida Ali said...

Mad : Best tak klu pendapat awak...baru nak servey je dulu ni..

Shida : takde la cfrm la baru plan...hehehe buatnay tak jadi lak...selalu semangat kejap je nanti2 mls hehe...

eynda said...

Eynda pun nak tunggu pindah rumah baru, nak join gym kat club house...sekarang ni pegi mana pun nampak org gi gym isskk jeles laa..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...