Nuffnang

Thursday, February 25, 2010

Ada Budak Mengidam Goreng Pisang...

Sanggup tau budak sorang ni trn sorang2 g kat makcik goreng pisang tu beli....selalu punya la ssh kalau nak suh byr pun.....ni sbb dah teringin sgt sbb selama ni dia minta aku mls nak layan....bukan taknak belikan tp sbb ssh nak berhenti...

Tapi semlm cian lak sbb haris pun ada....danish ckp kalau mama ambik boleh je mama berhenti belikan...mama brutal takpe org hon pun dia selamber hehehe....
Picture tak clear pakai BB je tambah lagi hari hujan tu yg berkabur je...

Sanggup tu tanpa disuruh dia trn sendiri pegi beli...huhu sungguh
kagum....dengan bawa bag sekolah yg besar tu...masuk2 kete trs bg Haris mkn dah la panas...cian Haris takleh nak pegang hehe...

2 comments:

Saliza said...

haha ala comel nya. aku pon dah lama x beli beb. malas nk benti asal aku nk beli je lampu hijau. kalo merah aku benti situ selamber je.

makcik depan sket tuh dh x de plak.

Alida Ali said...

Tu la pasal nak bhenti ssh tu yg mls nak beli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...