Nuffnang

Sunday, January 10, 2010

Memasak Dipagi Ahad....

Hari ni semangat skt bgn pagi2 nak memasak...sbb dh lama plan nak buat benda alah ni....smlm baru complete beli brg2 hehehe...mcm la ssh sgt nak carikan...bukan apa w/pun pasaraya Bintang dkt gila dari umah tp mls nak pegi.....so disbbkan brg2 dah beli so terhasil la sausage roll cheese ni....resepi amik dari blog MA....

Mmg sedap... danish cfrm la suka sbb ada sosej...Siap ada pesanan penaja lg dari danish suh buat lg lepas ni...so takyah dah nak g bakery nak beli roti sosej yg danish suka tu....mmg amat mudah nak buat....
Setelah di potong...fuhhh tgk la cheese dia... tu pun letak separuh je.....ni pun kes cheese beli dah lama tak guna...so dh ada resepi ni habis gak la cheese tu....ni kalau kak sab tgk cheese tu mesti jeles...takpe nanti I ada masa I buat bawa ke ofis ye....

4 comments:

iNa said...

nyum..nyum..sedapnya...
ian suke sgt cheese..

Alida Ali said...

boleh la buat lepas ni senang sgt....leh tak resepi kt blog Luv_Ma...

rinaz said...

huhuh..bestnya cheese tu..
bukn tkt akak je,kalo si zirah tgk pn t'liur gk
dhla tgh lapo ni;0
xpe2 de ms leh bwk off ek i tungguuuu...

Saliza said...

yeayyy dh berjaya rs dah tq. sedap2 nnt bw lg ek
eh kalo aku bg duit ko buat ok gak kan aku mn dan nk buat la la la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...