Nuffnang

Wednesday, December 23, 2009

Rezeki Penghujung thn 2009....

Tak sangka hujung tahun 2009 aku dapat barang yg mmg aku nak tukar selama ni.....hphone sony aku dah nazak sgt skrg....elok2 tgh cakap dgn org dia leh putus...huhuhu tension aku....baru je beli awal thn ari tu....dah la hphone sony tu aku suka sbb kaler hijau......Maybe sbb byk kali jatuh kot.....sendiri buat sendiri la tanggungkan.....

Selalu plan nak tukar hphone baru tp hasrat tak tercapai lagi...dah byk kali bodek huby....bulan lps dpt tahu lak huby akan dpt hphone blackberry free..... lagi la makcik jeles tau.....Masa huby kat loas aku dpt tahu lak dia akan dpt 1 lagi blackberry sbb menang tuk bulan ke2 lak....huhuhuhu suka gila aku sbbnya cfrm la blackberry tu akan jadi milik aku hehehe...tak kira huby tak bg pun aku nak gak.....so maybe isnin ni blackberry tu akan dpt kat tgn aku...so kena la sabar menanti....

Nak dijadikan cite masa amik huby kat lcct ari tu huby konon2 nak buat suprise lak...dia hulur hphone nokia kat aku....wah terkejut beb sbb mula2 huby ckp tak beli apa2 sgt sbb sana takde yg menarik......huhuhu tp masa tu aku asyik pikirkan blackberry je......w/pun pikirkan blackberry aku still teruja dpt hphone baru....mula2 huby suh pilih antara satu......last huby suh aku amik dua2 sekali hehehe...sbb dia kata dah niat mmg nokia tu beli utk aku....wahhh sayang huby.....time ni baru nak sayang2 ek hehehe....
Ni la rupanya hphone baru aku......ok la design dia aku suka.....kalau aku kena pilih antara satu pun berbelah bagi gak hehehe....

2 comments:

Beuty Daisy said...

akak, yg satu lagi buat apa? pki dua simkad ke? jelesnya aaaaaaaa

Alida Ali said...

Sapa ni ye...Haah ada 2 simcard sbb satu lg saje beli no utk danish pakai....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...