Nuffnang

Sunday, December 13, 2009

Di Car Wash Pun Boleh Jumpa...

Sebelum blk umah g basuh kete dulu sbb mlm ni nak kuar lagi...kete huby pun dah mcm apa dah kotornya.....sekali tgh2 duduk tunggu kete di basuh aku nampak satu kete ni masuk semua org lak tgk2.....mula2 aku pikir maybe sbb kete tu mahal & ctk kot.....
Ini la kete Lamborghini yang menjadi tumpuan tu....mula2 kete yang jadi tumpuan sekali kuar tuan empunya kete lagi la menjadi tumpuan...Cuba teka sapakah jejaki terhangat ni....dah la panas mmg hangat la masa tu....aku pun rasa tak keruan whahaha....mmg menjadi gilaan org la w/pun bergelar duda hehehe....ni la yusri yg dari mana dtg sesat pun aku tak tahu...punya la jauh basuh kete sampai ke kajang ni.....semua org sebuk basuh kete dia lastnya kete aku siap lmb....tp takpe w/pun panas aku sanggup diorg lambat siapkan kete aku leh aku cuci mata lama2 skt wahahaa....
Dia kehulu hilir pun takde pun org nak tegur semua buat bodoh je...aku pun takde la poyo nak jmp hehehe tp gatal gak nak snap w/pun dari jauh...tkpe guna hphone org tak pasan pun hehehe....kepada seli jgn jeles ok nak gambar I boleh bagi hehe...

3 comments:

Saliza said...

Omo Yusri oppa kekasih lamaaaaaaa. huhu x aci nih nnt tunjuk gambooo huhu x sabo nk jumpe ko kt opis

Alida Ali said...

whahaha jgn jeles.....face to face tau setelah berthn2 tak jmp....

Alida Ali said...
This comment has been removed by the author.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...