Nuffnang

Tuesday, July 21, 2009

Memborong...

Wah bunyi cam byk kan...tp mmg byk pun paling byk coklat la...tu semua hasil kiriman member2 ofis...gila la aku terpaksa mskkan semua dlm bag baju sampai kena tekan2 la nak zip....yg lain aku cuma beli perfume dgn balang kuih je...tiap kali g mesti beli balang kuih tp almari kaca sampai sekarang pun blm beli lg...takpe kena beli gak 1 hari nanti sbb dh tak muat kitchen kabinet nak letak balang2 tu....


Cuci mata tgk kedai2 yg aku singgah beli coklat dgn perfume...nanti sapa2 nak g dah tahu kat mana...terutama kak lily dgn awa hehe...
huby aku tgk memilih perfume...punya la lama nak pilih 1 pun...aku kejap je dh berkenan 2...klu lama lg byk kot hehe...


Bykkan coklat yg dikirim...yg aku punya ada la tak sampai suku dr semua tu...yg kirim pun dh semua hantu coklat mmg sesuai la...aku coklat2 ni kurengg skt...
Perfume yg aku rembat...suka2 dpt perfume br....yg tgh tu huby byrkan hadiah bday...1 lg terpaksa la byr sendiri...dua2 huby byrkan bengkok gak...perfume dia lg...so sbagai wife yg memahami tak reti2 byr sendiri klu nak lg 1 hehe.....
Balang2 ni tuk guna raya nanti...tu pun klu guna la klu tak bt hiasan je....

4 comments:

Awa Khuzailah said...

adeih..xsbr nk tggu cekelat tu smpi kt tgn..menelan air liur setiap hari..kalau dekat mmg cargas i dtg amik uuu...

Alyda Ali said...

sabar2...jgn di mkn semut sudah coklat awk ni...

LanaBusyBee said...

hish, ni saya rs nk balik kg g langkawi ni..hehehe...

Alyda Ali said...

awk takpe dekt je klu nak g langkawi dr kpg..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...