Nuffnang

Tuesday, July 7, 2009

Baby Comel & Ayam Penyet....

Lunch td aku dgn bdk2 admin g KPMJ Kk kajang tgk kak mazia yang dh selamat melahirkan baby boy...comel sgt geram je aku tgk...mula la tak sabar nak ada baby...dah la comel putih lak sama cm abg dgn kakak dia....tp sblm g tgk kak mazia aku dgn kak lily singgah jusco balakong dulu belikan hadiah....kelam kabut beli nak kejar masa....akhirnya kami pilih hamper besar gak jenama pureen yg lain2 cam kureng menarik.......
ni la baby yg comel tu...nama blm ada mama dia tgh pikirkan nak namakan apa....
Pic aku dgn baby wajib la ada nak amik berkat...mana tahu kot2 lps ni melekat lak hehehe...

Lepas abis melawat kak mazia kitaorg sbk nak cari kedai mkn lak....mula2 nak g yaris tp tak jd...aku pun sebenarnya tak pernah lg g kedai ni diaorg ckp best....nanti2 la aku g servey sendiri sedap ke tak....last2 decide g wong solo je....wong solo lg kan...ye la sekali mkn rasa nak lg...kali ni tapau je sbb dh lmbat...sampai ofis pun dh kul 3 selamat bos tak masuk ari ni hehehe....
Ni la kotak dia menarik kan....
Ni la rupa isi dalamnya...nampak simplekan...walaupun pedas tp sedappp....

5 comments:

Awa Khuzailah said...

adeih..terliur.entry kak ida yg tunjuk psl makanan sume awa terliur..huhuhu

Alyda Ali said...

g la cari...semua senang je nak dpt..yg wong solo tu kt bangi ada buka baru....nanti anak lak terliur awk tak dpt mkn....takut lak akak...

rinaz said...

comeinya...geram tgk baby ni kn
huhuh..ni yg wat teringin tp lom rezkikn,sabo jela...

Alyda Ali said...

sabo2 ek usaha tangga kejayaan hehehe...cpt skt kalahkan makcik ni....

Awa Khuzailah said...

wakakaka....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...