Nuffnang

Saturday, June 27, 2009

KFC - Fiery Crunch......


Sapa yang dah mkn kfc baru ni....aku rasa byk kali gak aku dh mkn sbb kali ni cm menarik skt bg aku...boleh diterima akal berbanding yg tomyam & lemon dulu....yg tu mmg aku rasa sekali pastu takde makna nak mkn lg.......tp kali ni dlm iklan bukan main lg cam pedas tp bila mkn biasa2 je...tu bg aku yg mmg suka pedas la...tp bkn org tak kuat pedas mmg terasa sgt kot.....danish pun dh complete kumpul toy transformers dia...td g mkn lg sekali 2 dia suh beli nak ckpkan semua...slmt ibu dh dpt gaji so ikut kan je la.....

Ni pic lama masa kitaorg g berbuka posa ari tu....ari ni bt sempat nak update...

2 comments:

edrina said...

dah lama akak tak jenguk sini..sekali nengok Danish dah kurus! Penat sekolah yerk danish?

Alyda Ali said...

tu la akak bz sgt...haah dah kurus sgt dah maybe kot letih sekolah...risau gak klu makin kurus...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...