Nuffnang

Tuesday, June 16, 2009

Jika ke JUSCO...

Jika ke jusco confirm danish nak g main games kt playground jusco tu.....dah cam ketagih lak....klu g mesti tukar dlm RM5-10.....selalu nak tekan pedal minyak danish tak sampai ayah dia la yang jd mangsa tekan sambil berdiri....danish ni mmg minat gila kete...kalau setakat games tu selalu je dpt extended time so leh la main byk lap....

Ayah terpaksa berdiri sbb nak tekan pedal minyak....
tekun tu main jgn la sapa2 kacau...
Dgn badan2 sekali berpusing hehehe...
Games ni cam best lak tgk diorg main sbb kerusi tu sekali bergerak....
Aku masa ni dh tahap kritikal dh tak larat...rasa nak tido je kt c2....

2 comments:

LanaBusyBee said...

sian akak..tgk muka letih pun leh tersenyum amek pic ss lagi tu ,kira ok la tuh hehehehe

Alyda Ali said...

hehehe snap pic kena contrl....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...