Nuffnang

Saturday, May 23, 2009

Starbucks Coffee...

Tadi setelah penat merayap mencari sesuatu....aku saje je ajak-ajak ayam kt huby nak minum ice blended kt starbucks...sekali laju je huby aku setuju hehehee....so kt kajang ni aku tak tahu sgt kt mana....main agak2 je kt metro kajang tu ada....sekali g mmg btl2 ada klu tak nahas la aku.....klu g starbucks ni huby aku selalu je on....tp bkn selalu la br 2nd time je kami g whahhahaaa....cian kan org lain dh jemu kami baru nak g....so kak sab bila lak kita nak g ni?.....kali ni huby aku minum mocha aku lak chocolate with cream hmmmm sedapppp....


Danish lak tak suka...selamat la aku takyah berebut2 hehehe....

5 comments:

rinaz said...

ala...nk gakkkk!
xpe2,spt yg dirancangkn ari2 hrp kwn2 xlupa..gj ni zassss kta g mnum kt Starbucks ye kwn2!
lgpn,i dh on blk schedule mgg gj tu;)

*moral of de story-komprem kn letk 'whip cream'ye ms mnum,br kow!emm,sedapnya!
huhuhu...

Saliza said...

ces gaya2 org kaya ni. aku pon sekali x penah. coffee bean ade le. whip cream sodappppppp. pdn la omputih tuh aku tgk men spray terus whip cream dlm mulut leks jek.

Alyda Ali said...

hehehee...ok nanti gaji ek kita serbu....plan berjln seperti dirancang...

Alyda Ali said...

g la test...sekali g baru teringat2...dulu cm huh mahal tak nak la msk.....sekali rasa mesti nak lg....lps ni nak try oldtown white coffee lak....

rinaz said...

emm,teringin gk nk try old town white coffee tu..kopinya la kn,tp bla dgr cite de 'P_r_' dlm makanan dia trus t'bantut hjt tu..
bla fkr2 blk de kaitke makanan & kopi ek..?langkh2 keselamatan la kn..
huhuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...